|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proč neužíváte anabolické steroidy ??? |
| Protože to přináší zdravotní rizika |
|
30% |
[ 60 ] |
| Je to zakázané |
|
1% |
[ 2 ] |
| Považuji to za podvod |
|
6% |
[ 12 ] |
| Protože v mim sportě jsou antidopingové testy |
|
1% |
[ 2 ] |
| Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil |
|
2% |
[ 5 ] |
| Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu |
|
15% |
[ 31 ] |
| Steroidy jsou příliš drahé... |
|
6% |
[ 13 ] |
| Z jiných důvodu... |
|
13% |
[ 26 ] |
| Jsem sypač:-)) |
|
23% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 198 |
|
| Autor |
Zpráva |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chri100

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 10:55 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Chri100 napsal: | | supporter napsal: | | WildOrchid napsal: | | Rall_ napsal: | | Tom.K. napsal: | | ygg napsal: | | Sypat a nesoutěžit, resp. se na soutěž nepřipravovat, považuji za totální magořinu. |
krásně napsáno! 100% souhlas! |
Přesně tak! Navíc, pokud někdo má v tom či onom sportu větší ambice, a nebyl by schopný vyhrát ani obyčejnou seniorskou republiku čistě, tak asi nemá smysl, aby se o něco většího pokoušel... |
sdilim tento nazor. U me je jeste jeden duvod navic- planuju jednou mit deti. |
Ty seš tuším vzpěrač Ralle, ne? Opravdu by mě zajímalo, kolik vzpěračů, lifterů, potažmo i kulturistů, strongmanů ( pokud existuje něco jako MR strongmanů ) vyhrálo mistrovství této republiky čistě. A pak až vyhráli, začali sypat a .....a asi vyhráli něco dál? | suporter ja o jednoho liftera ti muzu povidat ma cesky rekord ve drepu nad 100- 5 -a dvacet ,republiku vyhral a jede dal....CISTE! |
to máš na mysli mrazáka? pokud ano, jakožto že mrazák drží rekord ve 125+ tak to teda ups... takový rozumy si nech jinam. | vady ti to ze mrazak udrepne vice nez ty a na cisto
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 11:02 pm Předmět: |
|
|
rozhodně mi nevadí, že udřepne takovej balík, ale vadí mi, že tady do toho reje člověk, kterej o jeho přípravě neví nic. Jsi vtipálek, který se tu snaží napsat jen něco abys byl byl zajímavej. Až budeš trávit tréninky a konverzovat s ním nebo s ostatníma jeho a současně mýma kolegama, tak přijd něco kecat. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Chri100

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | rozhodně mi nevadí, že udřepne takovej balík, ale vadí mi, že tady do toho reje člověk, kterej o jeho přípravě neví nic. Jsi vtipálek, který se tu snaží napsat jen něco abys byl byl zajímavej. Až budeš trávit tréninky a konverzovat s ním nebo s ostatníma jeho a současně mýma kolegama, tak přijd něco kecat. | kdyz tvrdys neco takoveho o milanovi (co mluvis o me je mi fuk)si myslim ze ty ho vubec neznas....kdy naposledy si s mrazkem konverzoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 11:23 pm Předmět: |
|
|
chri100: prober se! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Chri100

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | chri100: prober se! |
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Robim si srandu je jasne,ze vacsina zaciatocnych kur nie je drahych,ale ked ides do extra chrumkavych veci,aj par sto tisic padne |
sta tisice? to snad nemyslis vazne
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Chri100

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 11:50 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Chri100 napsal: | | Tom.K. napsal: | chri100: prober se! | |
heleď, dám ti teda hádanku, když do toho chceš rejpat víc. Kdo podle tebe a podle čeho vymyslel termín ,,ošatka zdraví" ? | to mu asi strasne zavidys toho cisteho mrazaka...jsem blbej tak ze tu hadanku si nech pro tebe...taky vidym kdo tu dela chytreho...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 12:45 am Předmět: |
|
|
tvoje ucitelka cestiny musela byt porad ozrala .. radsi ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|