|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 12:24 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | jj havany sou moc dobry
bracha ma ted doma tohle:
uz se tesim az to otevre
|
tak tohle je ovsem nadhera jeste si tak zapalit doutnicka....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Koroze
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | LJ napsal: | Kapitán Morgan je jasná volba . |
Morgan mě nějak nebere. Do jaký třídy by se dal mezi rumy zařadit? Shit, nižší střední, střední, vyšší střední, vyšší, topclass? |
Do třídy: dost těžký rána..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
Morgan mě nějak nebere. Do jaký třídy by se dal mezi rumy zařadit? Shit, nižší střední, střední, vyšší střední, vyšší, topclass? |
ja bych ho zaradil asi do stredni se sklonem k nizsi stredni, ale jenom malym (vejs 100% ne)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
Neni rum, neni šturm a po whiskey s colou druhej den nebejvá zle, a to ikdyž ste jak pytle.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | whisky s colou je fajn, ale prijde mi to divny z principu. Neco jako kdybych si koupil archivni vino za 3 000,- a smichal to s Colou |
no asi tak ...s colou jedine rum, cuba libre bych mohl pit furt..taky to potom dopada spatne Ale jako proti gustu...at si kazdej pije co mu chutna
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
Tak to souhlas, já piju whisku a začínam s rumama. Tohle piju, páš z toho nebolí hlava a dá se u toho pěkně pokecat (opíjet do mrtva se nepotřebuju, jen trošičku do nálady). Ale když vidím, s čím kdo mixuje vizoura, to bych bulil... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
Já končim s vodkama,absintem a začínám s jahodovým džusem se na ty kocoviny můžu vys... _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Koroze
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 2:08 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Nejlepsi sou typy lidi ktery si daj 6x frisco,5x zlatyho puschkina a zapijou to redbullem s visnovou vodkou a rikaj jakou maj vydrz |
Co je špatnýho ne redbulu s vodkou?
..V klubu taky piju Frisco a v+r a příjde mi, že výdrž mám
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
Morgan mě nějak nebere. Do jaký třídy by se dal mezi rumy zařadit? Shit, nižší střední, střední, vyšší střední, vyšší, topclass? | Stredni trida:-)))
S količkou a limetkou:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | já rumům nerozumím, ale myslím že mám po něm okna vždycky, takže to určitě topclass nebude | Jen jestli si nepletes rum s rumem:-)
Jinak Tuzemak urcite neni rum.....to znamena pravy rum musi byt z třtinoveho cukru a ne z brambor nebo jinych veci.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
Jsem abstinent přes 6 let, ale děláte mi sakra chutě s rumama :) _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|