|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
[quote="xCROWx"
]Jsem abstinent přes 6 let, ale děláte mi sakra chutě s rumama :)[/quote]
Jojo,
_________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 4:51 pm Předmět: |
|
|
No já nevím, já si snad něco objednám
http://www.rumy.cz/ _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 5:16 pm Předmět: |
|
|
toho Pyrata sem mel..je hodne aromatickej...spis se hodi na michani drinku, ale samotnej taky neni spatnej
Triton: jj ta sedmileta Havana je moc dobra
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Koroze napsal: | | Bombay napsal: | | LJ napsal: | Kapitán Morgan je jasná volba . |
Morgan mě nějak nebere. Do jaký třídy by se dal mezi rumy zařadit? Shit, nižší střední, střední, vyšší střední, vyšší, topclass? |
Do třídy: dost těžký rána.. |
těžký rána,kdo to leží vedle mě,jak sem se dostal domů,kde to k.rva sem
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | TheLeague napsal: | whisky s colou je fajn, ale prijde mi to divny z principu. Neco jako kdybych si koupil archivni vino za 3 000,- a smichal to s Colou |
no asi tak ...s colou jedine rum, cuba libre bych mohl pit furt..taky to potom dopada spatne Ale jako proti gustu...at si kazdej pije co mu chutna |
ještě bych si dovolil zařadit Myslivce
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | Tak nebudu míchat 15letou whiskey za 3000 s colou zase ale tak koupit něakou tak za 200 s colou pro dva lidi akorát, pokud nejste fakt gurmáni a míchat do toho colu je pro Vás hřích, protože jinak to moc nerozeznáte jednou sme tak slavili a já vypil flašku ruma a 8 piv...druhý den ráno jsem neměl zub |
a cos dělal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so listopad 08, 2008 7:36 am Předmět: |
|
|
Nechapu proc sem do tohohle topicu jeste nenapsal
U me jasne vede pivko a zelena ... to je zaklad .. Gambac/Plzen, doma Heineken...
Tedka co su doma, tak sem si otevrel flasku Spisske Hrusky a ta tam pada sama
Nerozumim jedny veci .. v posledni dobe rozmahajaciim se prasarnam, jako michani piva nebo bilyho vina se spritem _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | Co sem dělal to se neptej mě, ale mojí slečny, která se semnou nebavila já neměl tu odvahu každopádně to míchání je fakt sračka, taky nechápu jak si někdo může nalejt colu do piva třeba |
ja se ji ani nedivim,ze se stebou nebavila..semnou se taky nikdo nebavi,protoze ja si pripadam ten nejvtipnejsi a ostatni jsou suchari
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
piju pivo, to docela často, to je má velká neřest. tvrdej výjimečně, když už, tak rum (komu smrdí rum, tomu smrdí práca!), nebo zelenou, hlavně populární vodníkovo sperma _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | piju pivo, to docela často, to je má velká neřest. tvrdej výjimečně, když už, tak rum (komu smrdí rum, tomu smrdí práca!), nebo zelenou, hlavně populární vodníkovo sperma |
zelena je gut
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
Pivo jedine na zizen do 3 kousku, pak uz litam wc-stul-wc-stul atd
Osobne whisky a dobre vino. Jameson vetsinou postaci, ale pokud si mam udelat radost Balantines, Glenfidish, Toulamore,.... (cokoliv co ma 12 let a vic).
Vino jedine bile - Tramin hlavne. Nasladly a dobre se pije i po litru :)
Opijeni se me opustilo po posledni malinkate oslave (vecere pro 30lidi a vse co teklo). Nejhorsi 2 dny meho zivota. Ted sklenicku vina, nejakeho panaka, ale uz to neni jako driv
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:49 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | Pivo jedine na zizen do 3 kousku, pak uz litam wc-stul-wc-stul atd
Osobne whisky a dobre vino. Jameson vetsinou postaci, ale pokud si mam udelat radost Balantines, Glenfidish, Toulamore,.... (cokoliv co ma 12 let a vic).
Vino jedine bile - Tramin hlavne. Nasladly a dobre se pije i po litru :)
Opijeni se me opustilo po posledni malinkate oslave (vecere pro 30lidi a vse co teklo). Nejhorsi 2 dny meho zivota. Ted sklenicku vina, nejakeho panaka, ale uz to neni jako driv |
(cokoliv co ma 12 let a vic)....jeste ze pises o chlastu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:51 am Předmět: |
|
|
Iron: Rozesmal jsi me, pekny vtipek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|