| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lou Ferigno

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so listopad 08, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
BigOne

|
Zaslal: so listopad 08, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
mě se osvědčilo tekuté magnezium - nepráší a déle vydrží na ruce - _________________ Bleifrei? Nein, danke, nicht mehr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lou Ferigno

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
opravdu pouzivate i tekute magnezko...mne jeste zbylo skoro nenacate, zeby zeby _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marek99

|
Zaslal: pá září 07, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
dnesky v posilovně kterou navštěvuji přibyl papír pro přání a stížnoti což je dobře. Objevovali se tam věty jako:kopit větší jednoručky, spravit stroje ,atd...smysluplný věci.Ale nejvíc mě pobavilo že jeden exot tam napsal cittuju: Zákazat používání MAGNEZKA,protože jsme v posilovně a nééé na baletu  .šel sem do kolen.Tak sem mu k tomu napsal, že přestanu používat magnézko, až on přestane používat ty svoje umaštěný rok nepraný rukavičky, nejen žše jsou nechutný a smrděj,ale taky tvoří na osách a úchopech mastnej film,kterej kdybych seškrábl tak bych si na tom mohlk usmažit řízek  .Jak to vidíte Vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
Zaslal: pá září 07, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
marek: lol, dobře napsaný -
Nikdy mě nenapadlo nad těma rukavičkama takhle uvažovat, ale máš úplnou pravdu. Hlavně nechápu co má magnezium společného s baletem?
|
|
| nahoru |
|
 |
marek99

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne září 09, 2012 7:25 am Předmět: |
|
|
| marek99 napsal: | právě že to taky nějak nechápu..třeba dělá balet a magnezko tam někde používá..musim se ho zeptat a dám vědět jinak postava ale hlavně styl jeho tréninku tomu odpovídá |
Třeba myslel gymnastiku, ale při jeho intelektu se mu to plete, dívčiny jsou oblečené podobně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |