Konečně sem dorazil ze Sport Lifu v Brně, kde probíhala i soutěž strongmanů.
Seděl sem celkem daleko na focení, takže kvalita fotek je tomu odpovídající Jirka bude mít pěkný fota, takže zatím jen ochutnávka z finále ČS poháru...
Zahájení :
S.sman a Jirka
Lukáš (s.sman) se svýma nákupníma taškama :D -každá měla 150 kg
Pneu važící 400 kg !
Mr. Utržený biceps (obludný ruce)
Lukáš při Super Yoke
Sedmík při Super Yoke
Kuličky... (největší měla 190kg a pak každá další o 20kg lehčí). Myslím, že tu největší tam nedal nikdo.
David a Goliáš
Asi největší hrany na výstavišti....
Vyhlášení výsledků... a Wygh (ta hlava vlevo dole :-D )
Tak jsem skončil na děleném šestém a sedmém místě spolu s Jirkou Žaloudkem. Byla to dobrá zkušenost a s výsledkem jsem spokojený. Ukázalo mi to, na co se mám zaměřit, potřebuji nasbírat zkušenosti, zlepšit kondici a samozřejmě sílu.
Wygha sem zdravil. Vás sem tam nechtěl moc rušit při závodech. Navíc sem furt odbíhal pryč z tribuny, takže třeba kládu sem ani neviděl
No a po závodech sem musel běžet na vlak...
Snad jindy... Každopádně skvělý výkony, úplně sem čučel...
Dobry vecer, pratele, tak i ja prispeji svou troskou do mlyna.
I) Pneu 350kg 2x4 otoceni
- nechal jsem se zlakat a pouzil vosk .. chyba!!! priste snad budu chytejsi a kdyz uz tak ho nepouziju tolik
II) Farmers walk 2x100kg - da se rici ze na max vzdalenost za 60s (i kdyz organizatori to puvodne mysleli jinak)
- fandil jsem si a i dosel nejdal
III) Log lift 100kg - 60s
- kladu jsem dlouho netrenoval a tam moje vykony na ni neustale klesaji misto aby stoupaly.. ale ja to tak rozhodne nenecham!
IV) Duck walk + tire flip
- jj neco na rychlost to je presne pro me = prvni
V) Atlas stones 100,130, 150
- nejsem tam moc videt, ale muj souboj se 150kou na hrane stolu byl opravdu vtipny
-- v popredi Peta Koks radujici se z vitezstvi nademnou tedy i v celem zavodu... v teto discipline jsme se spolu tzv. poprali o 1 misto
========================================
a uz jen obrazem ...
- chalani
- nas fanousek HOLY
Brano a 190kg v jeho naruci
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
všem třem zúčastněným gratuluju. hoši, jste nehorázný dobytci. respekt
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Vsechny fotky co mam jsou ZDE. Amatery jseml tak nejak nemel cas fotit
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru