|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Fidzin
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 1:45 pm Předmět: |
|
|
Pivo se Spritem (tzv. Radler) je vyborny, kdyz mam chut na neco sladsiho a samotny pivo se mi nechce pit.  Lidi co mi nadavali, ze kur*** pivo ani nepocitam.  Ale proste proti gustu zadny disputat, ne?
Jinak mi tri nejlepsi kamaradi kdyz piju jsou Jack, Jim , Johny
(micham je taky s colou, naposledy mi do toho hazeli jeste kusy citronu nebo limetky, nejsem si jisty a to piti dostalo uplne jinou chut, jako by bylo najednou o mnoho "tvrdsi"..mno musim to jeste jednou prubnout )
Z piv mi chutna Plzen, Gambrinus (12°) a Stella
Z tvrdýho krome whisky, asi uz jen Becherovka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
| Fidzin napsal: | Pivo se Spritem (tzv. Radler) je vyborny, kdyz mam chut na neco sladsiho a samotny pivo se mi nechce pit. Lidi co mi nadavali, ze kur*** pivo ani nepocitam. Ale proste proti gustu zadny disputat, ne?
(micham je taky s colou, naposledy mi do toho hazeli jeste kusy citronu nebo limetky, nejsem si jisty a to piti dostalo uplne jinou chut, jako by bylo najednou o mnoho "tvrdsi"..mno musim to jeste jednou prubnout )
Z tvrdýho krome whisky, asi uz jen Becherovka |
pán je znalec, jen to nejlepší pití, a pak to smíchat s colou:-))) _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Mozna by nebylo od veci udelat nejakej sraz fora v hospode,baru a poradne to rozjet a prohnat nekde mistni holky... |
jo to neni marnej napad ale nevim jestli by se dalo dohromady hodne lidi..a hlavne kde by se to udelalo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Mozna by nebylo od veci udelat nejakej sraz fora v hospode,baru a poradne to rozjet a prohnat nekde mistni holky... |
jo to neni marnej napad ale nevim jestli by se dalo dohromady hodne lidi..a hlavne kde by se to udelalo? |
tak na poctu moc nesejde,dulezite je,aby se sesly kapacity a kdy,kde by se to udelalo zatim nevim.....ale nikam chvatat nemusime,zatim muzeme trenovat a ladit formu ale nepochybuju o tom,ze kdyby se to seslo,tak by byla neskutecna prdel a zadna kraska by nam neunikla
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Fidzin napsal: | Pivo se Spritem (tzv. Radler) je vyborny, kdyz mam chut na neco sladsiho a samotny pivo se mi nechce pit. Lidi co mi nadavali, ze kur*** pivo ani nepocitam. Ale proste proti gustu zadny disputat, ne?
Becherovka
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Mozna by nebylo od veci udelat nejakej sraz fora v hospode,baru a poradne to rozjet a prohnat nekde mistni holky... |
jo to neni marnej napad ale nevim jestli by se dalo dohromady hodne lidi..a hlavne kde by se to udelalo? |
tak na poctu moc nesejde,dulezite je,aby se sesly kapacity a kdy,kde by se to udelalo zatim nevim.....ale nikam chvatat nemusime,zatim muzeme trenovat a ladit formu ale nepochybuju o tom,ze kdyby se to seslo,tak by byla neskutecna prdel a zadna kraska by nam neunikla |
souhlasim...mozna bych to dal az po novym roce..prece jenom ted toho bude moc...Vanoce, Silvestr...potom bysme zalozili samostatnej topic a tam to nejak dohodli
p.s.: becherovka fuj
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Mozna by nebylo od veci udelat nejakej sraz fora v hospode,baru a poradne to rozjet a prohnat nekde mistni holky... |
tak na poctu moc nesejde,dulezite je,aby se sesly kapacity a kdy,kde by se to udelalo zatim nevim.....ale nikam chvatat nemusime,zatim muzeme trenovat a ladit formu ale nepochybuju o tom,ze kdyby se to seslo,tak by byla neskutecna prdel a zadna kraska by nam neunikla |
souhlasim...mozna bych to dal az po novym roce..prece jenom ted toho bude moc...Vanoce, Silvestr...potom bysme zalozili samostatnej topic a tam to nejak dohodli
p.s.: becherovka fuj |
V Kamikazi
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Mozna by nebylo od veci udelat nejakej sraz fora v hospode,baru a poradne to rozjet a prohnat nekde mistni holky... |
V Kamikazi |
jasne!! tam je to nejkrasnejsi a nejlepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | TheLeague napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Mozna by nebylo od veci udelat nejakej sraz fora v hospode,baru a poradne to rozjet a prohnat nekde mistni holky... |
V Kamikazi |
jasne!! tam je to nejkrasnejsi a nejlepsi |
Odchytnem tam nekoho hodne zpityho, toho prodame do Turecka na soucastky a ty prachy budem moct jit prolejt nekam do nobl podniku. Samozrejme takhle jsem to myslel
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ježiši, to by byla akce, už vidim, jak účastníci na Václaváku vyřvávají: "Nitrix je na hovno!!!!" _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Ježiši, to by byla akce, už vidim, jak účastníci na Václaváku vyřvávají: "Nitrix je na hovno!!!!" |
Abysme zachovali aspon puvodni myslenku kulturistiky tak bysme si do piva nasypali kreatin
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Fidzin napsal: | Pivo se Spritem (tzv. Radler) je vyborny, kdyz mam chut na neco sladsiho a samotny pivo se mi nechce pit. Lidi co mi nadavali, ze kur*** pivo ani nepocitam. Ale proste proti gustu zadny disputat, ne?
Becherovka |
Ja Becherovku pokladam za lek, obcas ale uzivam vetsi nez primerene mnozstvi... ...navic je to vyborny piti, tak co ty kysely ksichty
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|