|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
quaovar
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:43 pm Předmět: tvarohová zmrzlina |
|
|
Tvaroh jím jako tvarohovou zmrzlinu, chuťově podobnou míše, akorát bez cukru.
Nízkotučný tvaroh v kostce rozmixuji v mixéru, přidám jeden banán, do hladka rozmixuji, na zjemnění přidám trochu citronové štávy (z čerstvého citrónu), lžíci umělého sladidla a trochu popráším vanilkovým cukrem (jen zlehka nikoli kvůli cukru, ale kvůli vanilkovém aroma), vymixuji do krémova, dám do mrazákutak na 20 minut a pak před spaním konzumuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:48 pm Předmět: |
|
|
To může být dobrý, já to dělám skoro stejně. Když jsem na intru (pondělí až čtvrtek) tak jím tvaroh s proteinem dohromady, aby to mělo nějakou chuť, ale když jsem doma (pátek až neděle), tak mám 2x denně tvaroh nebo cottage rozmixovanej s banánem, do toho trochu cukru a ještě 3-5 dcl mléka a je to nejlepší mňamka. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:55 pm Předmět: Re: tvarohová zmrzlina |
|
|
| quaovar napsal: | Tvaroh jím jako tvarohovou zmrzlinu, chuťově podobnou míše, akorát bez cukru.
Nízkotučný tvaroh v kostce rozmixuji v mixéru, přidám jeden banán, do hladka rozmixuji, na zjemnění přidám trochu citronové štávy (z čerstvého citrónu), lžíci umělého sladidla a trochu popráším vanilkovým cukrem (jen zlehka nikoli kvůli cukru, ale kvůli vanilkovém aroma), vymixuji do krémova, dám do mrazákutak na 20 minut a pak před spaním konzumuji. |
To mne taky mockrat napadlo dat tvaroh do mrazaku, ale vzdy jsem si rikal, ze z toho nic nebude.....to je docela zajimavy napad, musim zkusit a pokud rikas, ze je to to podobne Misovi, coz je jedna z nejlepsich zmrzlin, tak to musi byt luxus. Jeste akorat pridam umele sladidlo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dablin
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:32 pm Předmět: |
|
|
kolik snite kazdej den tvarohu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
| dablin napsal: | | kolik snite kazdej den tvarohu ? |
1 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:37 pm Předmět: |
|
|
Predtým aj dva, teraz som tiež ne jednom, a to pred spaním.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dablin
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
tedka jsem tak na jednom vyjmecne 2 ale kdyz je tam kolem 30 g bilkovin a za tak malou cenu lidl 13kč tak uvažuju že bych jich daval vic
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:46 pm Předmět: |
|
|
Přesně moje myšlení.....
Kámoš jí v pohodě tři až čtyři denně.....
Mě se to nejdřív hnusilo, ale poslední dobou mi to chutná čím dál víc, až žasnu......
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
| FilipDruss napsal: | Přesně moje myšlení.....
Mě se to nejdřív hnusilo, ale poslední dobou mi to chutná čím dál víc, až žasnu...... |
s čím, že to jíš?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
| FilipDruss napsal: | Přesně moje myšlení.....
Mě se to nejdřív hnusilo, ale poslední dobou mi to chutná čím dál víc, až žasnu...... |
Hm, myslím, že jeho črevá sa mu nepoďakujú. Tiež to nie je ten najkvalitnejší zdroj bielkovín. Dva denne vidím ako maximum, skôr ten jeden. Pokiaľ ale nemáš 120 kg napríklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | FilipDruss napsal: | Přesně moje myšlení.....
Hm, myslím, že jeho črevá sa mu nepoďakujú. Tiež to nie je ten najkvalitnejší zdroj bielkovín. Dva denne vidím ako maximum, skôr ten jeden. Pokiaľ ale nemáš 120 kg napríklad. |
nebyl jsi to nahodou ty, kdo jeste nedavno jedl tvaroh nekolikrat denne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 3:46 pm Předmět: |
|
|
:-)
Nedavno byly pro Ironka 4 tvarohy denne skoro posvatna zalezitost, ale praxe je holt praxe a chybama se clovek uci, znam to moc dobre :-) No snad to nebylo vazne a stihl dobehnout na WC _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|