|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stipl
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Stipl napsal: | Tak ja bych taky přidal svuj rekord a zkušenosti-ja sem dal na kamaradově akci rekord 40 malych rumu dva piva Frisco a 2 dcL bileho.No bylo mi špatně tři dny ale nikdy na to nezapomenu.Jinak spiš preferuji pivo rum zelenou a palenky z čeho koliv.Tedkom musim odvezt svou varku přibližně 100 litru jablečne palenky takže celou zimu bude co dělat. |
napiš rovnou su notor jak sviňa
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po listopad 10, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Stipl napsal: | Tak ja bych taky přidal svuj rekord a zkušenosti-ja sem dal na kamaradově akci rekord 40 malych rumu dva piva Frisco a 2 dcL bileho.No bylo mi špatně tři dny ale nikdy na to nezapomenu.Jinak spiš preferuji pivo rum zelenou a palenky z čeho koliv.Tedkom musim odvezt svou varku přibližně 100 litru jablečne palenky takže celou zimu bude co dělat. |
napiš rovnou su notor jak sviňa |
kdyby ty rumy byly velky..tak bych pred tebou smeknul klobouk jinak ale me by to stacilo v malym podani
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po listopad 10, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Triton napsal: | Ježiši, to by byla akce, už vidim, jak účastníci na Václaváku vyřvávají: "Nitrix je na hovno!!!!" |
Abysme zachovali aspon puvodni myslenku kulturistiky tak bysme si do piva nasypali kreatin |
to uz zalezi na tobe s cim si co budes michat Ale je fakt,ze Arnold jeste kdyz cvicil v Mnichove,byl clenem tamniho cigaroveho klubu a kazdy tyden se i nekolikrat vsichni schazeli a hulili doutniky a k tomu popijeli neco ostrejsiho a prej to vsem chutnalo a vsichni byli spokojeni
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
Piju jako duha svítim všema barvama
už jsem opět sťatej jak zákon káže
zdrátovanej pletu si i ruce s nohama
ve flašce je nabito, samá velká ráže
Mám jí jako zpraku, jsem skousanej jak pes
zpitej jako doga, zrubanej jak les
nasáklej jak houba, zlitej jako brok
namol zhulákanej, nacpanej jak žok
a denně našrot namazanej jako kára
piju na sekeru, když mi dojde škvára
vypitej jak taška, leju jako car
totálně se zrušit, od boha mám dar
Připadám si jako bych byl zase na sračky
zhvízdanej jsem, vypiju – všechno co teče
když se rozjedu tak na nejvyšší otáčky
zrychtuju se a doma, na mě budou ječet
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Nechapu proc sem do tohohle topicu jeste nenapsal
U me jasne vede pivko a zelena ... to je zaklad .. Gambac/Plzen, doma Heineken...
Tedka co su doma, tak sem si otevrel flasku Spisske Hrusky a ta tam pada sama
Nerozumim jedny veci .. v posledni dobe rozmahajaciim se prasarnam, jako michani piva nebo bilyho vina se spritem |
Moje slova, zelená a pivo. Prostě Punks not death . Koktejly a jiné serepatičky jsou pro slečínky. Chlapy by měli pít chlapský pití.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stipl
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Stipl napsal: | Tak ja bych taky přidal svuj rekord a zkušenosti-ja sem dal na kamaradově akci rekord 40 malych rumu dva piva Frisco a 2 dcL bileho.No bylo mi špatně tři dny ale nikdy na to nezapomenu.Jinak spiš preferuji pivo rum zelenou a palenky z čeho koliv.Tedkom musim odvezt svou varku přibližně 100 litru jablečne palenky takže celou zimu bude co dělat. |
napiš rovnou su notor jak sviňa |
Závisli všichni sme.Ale tedkom už se krotim člověk přide na to že to neni vše byt každy vikend naloženy v lihu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
Budem asi na exota, ale tento rok tomu budu 4roky bez kvapky alkoholu,teda ak nepocitam, svadbu, ale to bol len pripitok  . _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
| useyourhead napsal: | | Rostislaw napsal: | | Black Dragon napsal: | Nechapu proc sem do tohohle topicu jeste nenapsal
U me jasne vede pivko a zelena ... to je zaklad .. Gambac/Plzen, doma Heineken...
Tedka co su doma, tak sem si otevrel flasku Spisske Hrusky a ta tam pada sama
Nerozumim jedny veci .. v posledni dobe rozmahajaciim se prasarnam, jako michani piva nebo bilyho vina se spritem |
Moje slova, zelená a pivo. Prostě Punks not death . Koktejly a jiné serepatičky jsou pro slečínky. Chlapy by měli pít chlapský pití. |
zelená sračka samý cukr s 20% alkoholu je pro chlapi? to jsou mi novinky:-) |
A pojem magický oko ti něco říká?
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
míchat zelenou s pivem? no to chce celého chlapa:-))) němčouři si dávali do piva sirup a někteří si pivo ohřívají...
ale mně je to fuk, po chlastu se blbne... _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|