|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 12:31 am Předmět: |
|
|
| Stipl napsal: | | supporter napsal: | | Stipl napsal: | Tak ja bych taky přidal svuj rekord a zkušenosti-ja sem dal na kamaradově akci rekord 40 malych rumu dva piva Frisco a 2 dcL bileho.No bylo mi špatně tři dny ale nikdy na to nezapomenu.Jinak spiš preferuji pivo rum zelenou a palenky z čeho koliv.Tedkom musim odvezt svou varku přibližně 100 litru jablečne palenky takže celou zimu bude co dělat. |
napiš rovnou su notor jak sviňa |
Závisli všichni sme.Ale tedkom už se krotim člověk přide na to že to neni vše byt každy vikend naloženy v lihu. |
staci kazdej druhej
Naposledy upravil Iron.Pumping dne pá listopad 14, 2008 12:32 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 12:32 am Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Kolik tech piv a zelenejch musim vypit abych byl spravnej chlap? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 12:54 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja sem pil zelenou prvne a naposled v zivote asi pred 2ma rokama v jednom pochybnym baru..pozval me na ni totiz takovej mistni lokal, takze pak sem ho zval na oplatku ja a takle sme jich vypili asi 15..pred tim uz sem taky neco mel...no jednoho panaka sem mu pak omylem vylil na stul na ubrus..to mu ovsem vubec nevadilo a zacal tu zelenou vysavat primo z toho promocenyho ubrusu ..potom sem mu rekl neco v tom smyslu, ze je prase o on me zacal skrtit , tak sem ho musel trochu postrcit ze schodu a pak ho mistni rednecks vyvedli ven Takle skoncil muj prvni a posledni vecer se zelenou... |
omylem? jinak peknej pribeh
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | ygg napsal: | | TheLeague napsal: | | Kolik tech piv a zelenejch musim vypit abych byl spravnej chlap? |
Dokud se nezebleješ |
Chci vedet pocet po kterym na me zacnou jit zensky jako na alfa samce a nejvetsiho chlapa v putyce |
Myslím, že s tvými zkušenostmi s pitím bude bohatě stačit jedno magic eye
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
Tak já jsem včera jenom koštoval Svatomartinské a musim přiznat že bylo dobré _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 11:08 am Předmět: |
|
|
Iron.Pumping:  mam pocit, ze to bylo fakt omylem, ale taky uz sem nebyl uplne bystrej takze na 100% to rict nemuzu
Saasi: chudaci rodice  ty z nej musej mit radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Tak já jsem včera jenom koštoval Svatomartinské a musim přiznat že bylo dobré |
Já byla na ochutnávce Svatomartinského v úterý. Víno Michlovský, Neoklas Šardice, Znovín a Kobylí. Bílá vína byla lepší než červená, ale výborný byl růžák z Šardic
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | ygg napsal: | dederóni kdysi to neváhali řídnout normální točenou limošou | Myslím, že tomu říkají cyklista . Celkem mi to chutnalo. Takové pivo pro děti a pro cyklisty |
Z toho pochází Radler, ne? Pivo a Sprite nebo 7up.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
Už jsi pil Frankovku od vinařství Trpělka a Oulehla z Dolních Kounic? Také výborná.
Moravská vína nejsou vůbec špatná. Chce to jen jezdit a ochutnávat
Protože jak říká náš kamarád vinař : " Však ja ťa nechcu ožrat, ale ochutnat musíš..."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Diana napsal: | | Triton napsal: | Tak já jsem včera jenom koštoval Svatomartinské a musim přiznat že bylo dobré |
Já byla na ochutnávce Svatomartinského v úterý. Víno Michlovský |
Michlovsky sou dobry vina .. jak vina nepiju, tak tyhle mi strasne chutnaly .. fasovali sme to loni v praci na Vanoce .. flaska pry snad 300Kc .. jedno cerveny a jedno bily a fakt vyborny |
Michlovský má dobrá vína, ale neplatí, že všechna. Dělá špičku, vyšší střední třídu, ale i normální třídu. Jednu dobu bylo moderní prohlašovat o sobě, že dotyčný kupuje vína od Michl., znělo to fundovaně.
Ale jinak souhlas, obvykle výběrem nějaké jeho lahvinky nic nepokazíme. a navíc za slušnou cenu to je. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|