| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jeli jste někdy přes přejezd na červenou? |
| Ano |
|
21% |
[ 9 ] |
| Ne |
|
78% |
[ 32 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:30 pm Předmět: Jeli jste na červenou přes koleje? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
Tohle fakt nechápu, kterej kokot se může na přejezdu srazit s vlakem
četl jsem statistiku nehod na přejezdu tušim za rok 2007 a bylo to uplně hrozný číslo něco ke 150ti nehodám. To je každý druhý den jedna!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:43 pm Předmět: |
|
|
Sou nejaky neprehledny useky a prejezdy.. tam najizdim jeste vic opatrneji nez u normalniho, kde spomalim a rozhlidnu se i kdyz semafor blika, ze muzu jet...
Blbce, kteri se srazej s vlakem sem nikdy nepochopil ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
Fakt je, že já to nechápu taky....
Jo, a nejel. Tady jsou stejně všude závory, a někde v polích u Blatný nespěchám nikdy tak, abych se raději romanticky nekochal krajinou _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Ještě mě v tom článku zaujal ten důchodce, jak si zvednul závoru, vešel na kolejiště a tam ho srazil vlak.......co k tomu dodat.....snad raději nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | jari napsal: | | Ještě mě v tom článku zaujal ten důchodce, jak si zvednul závoru, vešel na kolejiště a tam ho srazil vlak.......co k tomu dodat.....snad raději nic. |
Self-euthanasie ??? |
možná....možná taky Self-debilita....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jefrry
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
jednou se mi to povedlo...bylo to v zahranici, stridave jsem koukal do mapy, na cestu do mapy, na cestu a najednou jsem si vsiml ze prede mnou koleje a v pravo jsem zahlidnul vlak...byl to jen nejakej pomalej motorak takze jsem projel docela v klidu, navic zastavit bych stejne nestihl protoze jsem jel obytnym autem ale dobre mi z toho teda vubec nebylo, pekne jsem se pak rozklepal  . Davam si od tej doby vetsi pozor.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:45 pm Předmět: |
|
|
Jednou v létě hrozně svítilo slunko,a ty světla v Tetčicích nebyly vůbec vidět teda a to že to ten přejezd houká sem slyšel,až někdy v půlce kolejí a to sem jel pomalu okna dole....  nic teda nejelo,ale docela sem se poučil....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
10 krat se podivam ikdyz nic nehouka,neblika,nejsou tam zavory atd
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Jefrry
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
to me tak napada...muze se treba stat ze by bylo svetelny znaceni mimo provoz? jak to poznam?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Jefrry napsal: | | to me tak napada...muze se treba stat ze by bylo svetelny znaceni mimo provoz? jak to poznam? |
Může, nepoznáš, je to na tobě ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
Já taky nikdy. Ani na kole. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
|
| nahoru |
|
 |
| |