|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:22 am Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | dzordn2 napsal: | | dzordn2 napsal: | | william888 napsal: | | Najaktualnejsie foto Krisa Dima PLS Dzordn2 |
Hledal jsem až se z vyhledávače kouřilo, ale nic jsem nenašel... Ale ještě to nevzdávám:-) |
Tak jsem znovu hledal a podle všeho by brzy mohly nějaké fotografie být...Kris Dim by měl mít příští víkend exhibici na jedné americké amatérské souteži. Po tom co se vloni psalo o jeho infarktu se mi tomu sice nechce moc věřit, ale uvidíme...
http://npcsacshow.com/Guest%20Poser.html |
Tak tady jsou :
http://www.getbig.com/boards/index.php?topic=244398.0 |
neuvěřitelné, to jde mimo mé chápání, ne jen pro to, že se dokázal vrátit, ale právě proto, že se dokázal vrátit. Ten infarkt loni neměl kvůli tomu, že by jedl bůček a kouřil, ale kvůli jiným věcem a divím se, že je ochoten riskovat život znovu...
Pro hnidopichy: rozsáhlý infakrt myokardu není jako když si někdo při freestyle motokrosu zlomí páteř a pak se "dokáže" vrátit, tohle je něco naprosto jiného...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kwaker

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:29 am Předmět: |
|
|
to Freimen: to je pravda..... je to něco jinyho než zlomenina, komu jednou de vážně o život tak ma na věc uplně jiny pohled, člověk to nemůže pochopit ten strach, pokud v té situaci sám není. Dělat něco s myšlenkou že tě to může opravdu zabít - to je opravdu nepochopitelny odhodlaní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 11:15 am Předmět: |
|
|
Pochopil by som to v situacii,ze by naozaj o nieco bojoval,ale on moze na profi sutaziach pocitat maximalne s 10-15 miestom,a aj to len ak bude mat stastie... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. Dimovi rozumim! Je mi jedno jestli tu budu do 35 let a nebo do 50 let, chci tu být a žit život tak jak chci, ne tak jak musim a za každou cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so listopad 22, 2008 3:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st listopad 26, 2008 1:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|