|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PAVUK

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
A tvoje dojmy? Škoda, že to mám teď trochu z ruky, ale býval bych šel _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
SOPM
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | A tvoje dojmy? Škoda, že to mám teď trochu z ruky, ale býval bych šel |
Skvelo hrali :-) Skoda, ze to bolo len take kratsie, cca hodina a 10 minut, ale boli uplne skveli. Dobra hudba, dobre nastroje, pekne jednoducho urobena scena, a JMJ vobec nevyzeral na 60 rokov, ani vyzorom, ani tym co predvadzal :)
Mimochodkm, dalsie koncerty ma v Bratislave a v Kosiciach :) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
I v Košicoch? To teda čumím. Kde to tam bude? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:24 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | I v Košicoch? To teda čumím. Kde to tam bude? |
nj som si akurat minuly tyzden vsimol billboardy. ma to byt 29.11. v Steel arene
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
no jo vzdyt ja vlastne taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Jeste aby mel ve 14 letech depky To sem skakal stestim a hral si s vojackama |
jasně jasně miluju když ze mě děláte infantila a je mi 15
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Draper napsal: | | Sloty napsal: | totálně jsem se vysral na veškerý učení ale všechny písemky mi dopadly vcelku dobře většinou jedničky a pár dvojek a ikdyž jsem se na to totálně vybod mam 2. nej vízo ze třídy z toho mam fakt radost a dneska jsem měl první trénink HST a skvělý super změna od ABC splitu poslední dobou jsem nějakej optimistickej ze všeho mam radost
EDIT: měl jsem nataženou Achileovu šlachu a ramenní sval a dneska už mě to vůbec nebolelo! |
to jsi asi jeden z mala, protoze kam se podivam, sama depka |
Jeste aby mel ve 14 letech depky To sem skakal stestim a hral si s vojackama |
ja taky,mel sem dost dobrou spuntovku a na sidlisti jsem byl ten nejvetsi KING
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
kema
|
Zaslal: út listopad 18, 2008 2:36 pm Předmět: dianin krab |
|
|
[quote="Diana"]
ahojky diano, zabývám se mapováním výskytu říčních krabů, můžeš mi napsat podrobnosti o nálezu? kde přesně a tak? případně kdyby někdo jinej našel někde kraba,ať mi písne. kamilkorejs@seznam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 2:44 pm Předmět: Re: dianin krab |
|
|
[quote="kema"] | Diana napsal: |
ahojky diano, zabývám se mapováním výskytu říčních krabů, můžeš mi napsat podrobnosti o nálezu? kde přesně a tak? případně kdyby někdo jinej našel někde kraba,ať mi písne. kamilkorejs@seznam.cz |
Už jsem ti poslala e-mail.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|