|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PAVUK

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 3:51 pm Předmět: |
|
|
/me si kupil listok na Heaven or Hell co bude 20.12. v Prahe :) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:10 am Předmět: |
|
|
Objednal jsem si (jako vánoční dárek  ) nejlepší sluchátka co znám. Koss Porta Pro. Teď do 24.11. je mají v alza.cz za super cenu 700Kč. Mají sice "jen" dvouletou záruku, ale na doživotní věci stejně neveřím.
http://www.alza.cz/prenosna-sluchatka-koss-porta-pro-d93230.htm _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 11:31 am Předmět: |
|
|
Sere mě fotbal a to jen pro to, že se na něj musim dívat. Rakušáci jsou tim úplně posedlí a v naší posilce neběří v televizi nic jiného než fotbal. 4x týdně se musím koukat na 22 přihřátejch šamponů kteří při sebemenším zakopnutí strašně naříkaj jak to bolí. Proč kua nedávaj nějakej sport pro chlapy, třeba box nebo hokej  Nikdy mě tahle hra nebavila, ale dřív to aspoň nebyl tak teplej sport.
EDIT: aha, tohle patřilo do nasranýho topiku _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 12:05 pm Předmět: |
|
|
dobry, ale tyhle sluchatka ma kdejaky kkt....uz to neni ono
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 12:07 pm Předmět: |
|
|
O důvod víc, proč jsou dobré
Ale vážně, takovýhle důvod je dobrý tak pro holky, kterým vadí, že kámoška má stejný tričko. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
Ze je ma kazdy kokot je nazor dementa ... dalo by se rict, ze tyhle sluchatka sou legenda ... ja mam KSC-55 ... Porty sem chtel driv, ale nebyly penize .. jedny z nejlepsich sluchatek .. a za 700kc?? nadhera _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ze je ma kazdy kokot je nazor dementa ... dalo by se rict, ze tyhle sluchatka sou legenda ... ja mam KSC-55 ... Porty sem chtel driv, ale nebyly penize .. jedny z nejlepsich sluchatek .. a za 700kc?? nadhera |
jo... a máš to Czblade heč ..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ze je ma kazdy kokot je nazor dementa ... dalo by se rict, ze tyhle sluchatka sou legenda ... ja mam KSC-55 ... Porty sem chtel driv, ale nebyly penize .. jedny z nejlepsich sluchatek .. a za 700kc?? nadhera | A už letí i ke mně... :-))
Naposledy upravil mirio dne čt listopad 20, 2008 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
Skoda ze zase nemam prachy : ( ( letely by i ke me _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
Jsem rád, že máte stejný názor a rozšiřujeme společně řady kokotů _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
Kokoti všech zemí... :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|