Snad nevadi, kdyz to tady vytahnu z hlubin - zacina ted to (z meho pohledu) hnusne zimni obdobi s Vanocema atd. Navic ted vubec nevim, co mam poslouchat a mam tyhle pomalejsi songy rad, tak je sem klidne hazejte. Abych necim zacal:
- Pink Floyd - Comfortably Numb (asi jsem nikdy neslysel lepsi pisnicku, k tomu solu od 4:30 nemam slov)
System Of A Down - Lost in Hollywood System Of A Down - Roulette Led Zeppelin - Since I've Been Loving You (ten bluesovy nadech , kytara...)
Korn - Kiss Judas Priest - Close To You Serj Tankian - Deafening Silence (vyjimecny umelec, krasne zenske vokaly v pozadi)
Audioslave - Getaway Car Scars On Broadway - Whoring Street (kdyz je fakt spatne)
Rammstein - Roter Sand (velmi zajimave, od Rammsteinu hrozne atypicke, zajimavy text)
Kings Of Leon - Back Down South (nemam rad hipsterske kapely, ale tohle je proste pekny + ty ciciny v tom klipu )
Kristin Asbjørnsen - Slow Day (zhudebneny text Bukowskeho, coz je z "ducha" te pisnicky krasne znat)
Michal Hruza, Aneta Langerova - Plamen (neco ceskeho na zaver)
Marilyn Manson - Just A Car Crash Away (spis do poctu, neprijde mi nicim vyjimecna, ale sem se asi hodi)
Pekny vyber TTeDy, hlavne SOAD a Rammsteiny jsem si pripomel :) Ja mam poslednich par let se zimou spojene Joy Division. Potom hodne pagan black metal, ale to mi je potom vetsi zima nez je
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru