Ach jo, nuly řeší jestli má gyno. Neuražte se, ale nemůžu si pomoct. I kdyby ho měl, tak si ho třeba nechá vyříznouzt a pak bude pro vás zase hrdina. Kulturistika je zkrátka nevděčnej sport, kdo tím neprošel, netuší.
Si myslim, ze kdyby uz tet odjel do ameriky,tak by ho americani za nejakych 10/15 let brali za svojeho a mel by sanci vyhrat tu Olympiu,ale tak kdyz tam prijede ve 30ti do Las Vegas v sebelepsi forme, tak to pro ne bude furt jenom nejakej Rusak...Ale to moc predbyham
vypada super, to je bez diskuse, ale na tom videu to vypada ze ty svaly jsou nalepeny na docela drobny kostre... to by mohlo byt do budoucna dost limitujici, stejne jako jeho vyska koneckoncu, o nejake olympii pak uz vubec nemuze byt rec :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Postrádám Michalův příspěvek, vysvětlí mi někdo o co jde?
censored by Thermoking... z toho si nic nedělej...
_________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru