|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Psycho

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 1:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 19, 2008 1:34 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Psycho napsal: | | Iron.Pumping napsal: | nekdo s nejakyma zazitkama z vikendu? | Ja ale nic moc si nepamatuju:-) |
najdes se na tom poslednim videu?
btw...me je blbe jeste ted | Me pomaha si jit zacvicit nebo na kolo.......ne dlouho aby me neslehlo ale vypotim ty sracky,nacpu se vitaminama + 2 litry iontaku a jsem ready:-) |
spis bych volil to kolo,nekde na cerstvem vzduchu...ale nejakou pomalou jizdu,protoze sem jeste vetsinou celej rozklepanej a nerad bych nekde hodil v tomhle stavu drzku
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 4:18 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Psycho napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Psycho napsal: | | Iron.Pumping napsal: | nekdo s nejakyma zazitkama z vikendu? | Ja ale nic moc si nepamatuju:-) |
najdes se na tom poslednim videu?
btw...me je blbe jeste ted | Me pomaha si jit zacvicit nebo na kolo.......ne dlouho aby me neslehlo ale vypotim ty sracky,nacpu se vitaminama + 2 litry iontaku a jsem ready:-) |
spis bych volil to kolo,nekde na cerstvem vzduchu...ale nejakou pomalou jizdu,protoze sem jeste vetsinou celej rozklepanej a nerad bych nekde hodil v tomhle stavu drzku | Vsak ja si dojdu na to kolo do fitka kde tu drzku nemuzu hodit:-)
A nejlepe kolem poledne kdy tam temer nikdo neni a neudelam si ostudu s tou opicí za krkem:-) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 4:51 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi nedělejte. . Už asi přes měsíc jsem nikde nebyl a začíná mi docela blikat kontrolka  Asi jsem alkoholik, ale snažím se s tím bojovat, takže si na začátek dám 5 piv (plzeň) a pak dostanu hlad, zajím to FINLANDIA VODKOU. Ten první panák se braní, občas vyhraje,  ale to mi nevadí a jedu dál. Návrat jako vždy ráno od 7-12.  Doma se mnou nikdo nemluví, ale mě to moc nevadí, protože jdu spat. Horší jsou ty probuzení, bolí mě hlava, žaludek a peněženka. Sám sobě namlouvám, že už nepiju, to mi vydrží asi měsíc a tak stále dokola. Asi půjdu na léčení _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
| sarpej napsal: | Tohle mi nedělejte. . Už asi přes měsíc jsem nikde nebyl a začíná mi docela blikat kontrolka Asi jsem alkoholik, ale snažím se s tím bojovat, takže si na začátek dám 5 piv (plzeň) a pak dostanu hlad, zajím to FINLANDIA VODKOU. Ten první panák se braní, občas vyhraje, ale to mi nevadí a jedu dál. Návrat jako vždy ráno od 7-12. Doma se mnou nikdo nemluví, ale mě to moc nevadí, protože jdu spat. Horší jsou ty probuzení, bolí mě hlava, žaludek a peněženka. Sám sobě namlouvám, že už nepiju, to mi vydrží asi měsíc a tak stále dokola. Asi půjdu na léčení |
to mas jeste dobry, ja nebyl skoro 3tejdny nikde a uz mi bliklo
tenhle patek nebo sobota uz to je povinnost!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 19, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
| sarpej napsal: | Tohle mi nedělejte. . Už asi přes měsíc jsem nikde nebyl a začíná mi docela blikat kontrolka Asi jsem alkoholik, ale snažím se s tím bojovat, takže si na začátek dám 5 piv (plzeň) a pak dostanu hlad, zajím to FINLANDIA VODKOU. Ten první panák se braní, občas vyhraje, ale to mi nevadí a jedu dál. Návrat jako vždy ráno od 7-12. Doma se mnou nikdo nemluví, ale mě to moc nevadí, protože jdu spat. Horší jsou ty probuzení, bolí mě hlava, žaludek a peněženka. Sám sobě namlouvám, že už nepiju, to mi vydrží asi měsíc a tak stále dokola. Asi půjdu na léčení |
je to marny s tim bojovat....proste se tomu podej a uvolnise.....zhluboka se nadechni... koukam,ze v tom nejsem sam....uz nechodim kalit jako driv..ale nejmene jednou za mesic se proste vyleju...obejdu hodpody,bary,nocni podniky a discoteky a poradne si vycistim hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
Veľmi by ma zaujímali nejaké informácie o tom ako čo najviac zmierniť negatívne účinky alkoholu na svalovú hmotu. Je tu niekde o tom thread, alebo nejaký článok? Snažím sa nepiť vôbec, ale raz za čas sa proste rozbijem...a potom sa vždy cítim tak previnilo
Zle mi nie je nikdy, na druhý deň dokážem 100% jesť aj cvičiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st listopad 19, 2008 11:41 pm Předmět: |
|
|
| Tomi88 napsal: | Veľmi by ma zaujímali nejaké informácie o tom ako čo najviac zmierniť negatívne účinky alkoholu na svalovú hmotu. Je tu niekde o tom thread, alebo nejaký článok? Snažím sa nepiť vôbec, ale raz za čas sa proste rozbijem...a potom sa vždy cítim tak previnilo
Zle mi nie je nikdy, na druhý deň dokážem 100% jesť aj cvičiť. |
na konkurencnim foru byl o tom clanek a discuse ze si ji obcas rachnes..z toho bych se vubec provinile necitil
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 6:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 8:23 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | sarpej napsal: | Tohle mi nedělejte. . Už asi přes měsíc jsem nikde nebyl a začíná mi docela blikat kontrolka Asi jsem alkoholik, ale snažím se s tím bojovat, takže si na začátek dám 5 piv (plzeň) a pak dostanu hlad, zajím to FINLANDIA VODKOU. Ten první panák se braní, občas vyhraje, ale to mi nevadí a jedu dál. Návrat jako vždy ráno od 7-12. Doma se mnou nikdo nemluví, ale mě to moc nevadí, protože jdu spat. Horší jsou ty probuzení, bolí mě hlava, žaludek a peněženka. Sám sobě namlouvám, že už nepiju, to mi vydrží asi měsíc a tak stále dokola. Asi půjdu na léčení |
je to marny s tim bojovat....proste se tomu podej a uvolnise.....zhluboka se nadechni... koukam,ze v tom nejsem sam....uz nechodim kalit jako driv..ale nejmene jednou za mesic se proste vyleju...obejdu hodpody,bary,nocni podniky a discoteky a poradne si vycistim hlavu |
Děkuji za podporu, to jsem potreboval slyšet . Nechtěl bys být moje manželka _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sauron

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 4:15 pm Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.....
|
1. Minulý čtvrtek na party klienta - asi tři lahve svatomartinského.
2. Víno, šampaňské, sekt, pivo, irská, skotská single, slivovice, armagnac.
22 let starý osobák je 26 piv 10° Staropamen. Od otvíračky v 11:00 do zavíračky 22:00. To byly na koleji časy _________________ Žena se stává nebezpečím pro muže jen ve dvou případech: když ji neuspokojí a když ji uspokojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 8:15 pm Předmět: Re: Alkoholikovo okénko |
|
|
| Sauron napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Sice to sem vůbec nepatří,ale pochlubte se,kdy jste naposledy zapařili a co jste vypili,vaše oblíbené nápoje popřípade vaše osobáky v počtu vypitých lahváčů,panáku vodky,ferneta atd.....
|
1. Minulý čtvrtek na party klienta - asi tři lahve svatomartinského.
2. Víno, šampaňské, sekt, pivo, irská, skotská single, slivovice, armagnac.
22 let starý osobák je 26 piv 10° Staropamen. Od otvíračky v 11:00 do zavíračky 22:00. To byly na koleji časy |
3 lahve vinecka jo?to je piti pro Irenky
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|