|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ivo2

|
Zaslal: po červen 23, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | kdyby sis 2x prdnul, tak z toho nebude téma na dvě stránky, že ano?
Jestli tě nadýmají, bolí tě břicho a často prdíš, tak to je důkaz toho, že prostě něco netrávíš, nebo ti blbě pracuje slinivka. Co jsem četl zkušenosti Emilia, tak sám ti řekl, že jsou špatný, že ti bude blbě. Emilio určitě ví o čem mluví. K čemu potřebuješ ty amina? |
Ako si už sam povedal najprv riadne prečitať a ako som ti napisal ja, tie amina su mi na doplnenie proteinov v strave
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Netor

|
Zaslal: so červen 28, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
osobne denne snim:
20 AMINO 2222 CAPS
asi 20 BCAA DYMATIZE
6 BCAA POWERLAB
8 BCAA TWINLAB
20 BEEF AMINO MEGA PRO
10 NITRIXU
2-3 ampule SANASU
nejaky tekuty od TWINLABU
a neprdim. treba jen malo zalevate vodou?
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Netor

|
|
| nahoru |
|
 |
odin27
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
_________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Menii napsal: | Aha, to jsem chtěl slyšet - dík - já mám 75 kilo na 186 cm - takže já myslím, že váha snad dolů už ani jít nemůže - i když si prostě připadám v některých partiích objemný...asi genetika |
Kvalitní jídelníček
Protein syrovátkový
Nějaký protein na noc nebo tvaroh
Vykašli se na rychlé cukry, jez střední porce co 2-3h jak budeš mít trochu hlad tak tam pošli musli nebo racio, zapíjej protejnem, bílkoviny zkus 3g na kg a pomalé cukry zkus sám jak rychle budeš přibírat.
A cvič podle pocitu, základní cviky, hodně spánku a občas úplně změnit trénink a z těch 75 to musí vyletět a přitom nejít do sádla.
A když už něco tak creatine monohydrate a trochu víc než se radí, pokud nemáš problémy s ledvinami.
No a až budeš mít tak 85kg můžeš zkusit ubrat, třeba tu dietu jestli máš hodně tuku. _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:44 am Předmět: |
|
|
protein praktikuju každý den, tvaroh vždy na noc taky dávám - ale je fakt, že těch 3g sotva dám - stěží dávám 2g - to víš, student
no uvidím, teď jsem najel konečně na pořádný trénink a zkusím ještě být důslednější v té stravě, uvidíme za měsíc a půl.
každopádně díky za rady!
|
|
| nahoru |
|
 |
Quattro
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
total-magor : Niekde sa tu pisalo ze Rusi casto beru amina na objem, lebo v podstate to je uz hotovy protein pre telo (neviem ako to vysvetlit lepsie :)) Este som ich nebral ale asi pouvazujem  Len treba ich davkovat ovela viac ako je doporucene inak to nema vyznam to tiez niekto skuseny uz tu pisal
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 3:29 pm Předmět: |
|
|
Téma jak na zavolanou  sehnal sem amina za dobře jinak bych si je asi nekupoval a chtěl bych se zeptat na dávkování v objemu nikde sem o tom moc nenašel _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Quattro
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
Quattro
Mno tak vyzkoušíme uvidíme _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|