|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Lezete patrnerovi do mobilu?? |
| Ne nikdy jsem to neudelal-la. |
|
78% |
[ 74 ] |
| Kontroluju pravidelne. |
|
21% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 94 |
|
| Autor |
Zpráva |
Psycho

|
Zaslal: st listopad 19, 2008 1:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stifler
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že z telefonu se toho moc nedá dozvědět, když je člověk opatrný a všechny zprávy maže. Já spíš přemýšlím o nějakým sledovacím zařízení, čipy, odposlechy, satelitní navigace, taková ta klasika.
|
|
| nahoru |
|
 |
Quattro
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:46 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Myslím, že z telefonu se toho moc nedá dozvědět, když je člověk opatrný a všechny zprávy maže. Já spíš přemýšlím o nějakým sledovacím zařízení, čipy, odposlechy, satelitní navigace, taková ta klasika . |
ROFL
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Myslím, že z telefonu se toho moc nedá dozvědět, když je člověk opatrný a všechny zprávy maže. Já spíš přemýšlím o nějakým sledovacím zařízení, čipy, odposlechy, satelitní navigace, taková ta klasika. |
tak to máš dve možnosti, buď zmeň partnerku, pokiaľ je podozrenie a cítiš potrebu toto robiť, alebo sa daj vyšetriť, to je v prípade, že partnerka je nevinná _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
Nikdy by me nenapadlo vlezt partnerovi do mobilu, je to velmi soukroma vec, to je jako by kontroloval penezenku  nikdy jsem to neudelala a netolerovala bych to ani u sveho protejsku. _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | Nikdy by me nenapadlo vlezt partnerovi do mobilu, je to velmi soukroma vec, to je jako by kontroloval penezenku nikdy jsem to neudelala a netolerovala bych to ani u sveho protejsku. | velmi rozumné
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 11:11 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Nie, to prichadza so skusenostami :-) Niektori ludia su rovnako blbi ako ked boli mladi :-) |
to jsi řekl (napsal) hezky
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
to so skusenostami prichadza ??
to mi pride zvlastne. ja nemam skusenosti,ale tiez neleziem do mobilu,a penazenky atd. nie je to skor niecim inym? _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 3:49 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | to so skusenostami prichadza ??
to mi pride zvlastne. ja nemam skusenosti,ale tiez neleziem do mobilu,a penazenky atd. nie je to skor niecim inym? |
Dockaj casu ... ;-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 5:44 pm Předmět: |
|
|
Co se týče tohodle, tak mi přítelkyně v klidu vezme mobil a odpoví na sms co mi přišla a já sem ještě rád. Ono mi sms chodí akorát od kámošů a od mladý. Takže já sem v klidu a mám svou sekretářku :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|