|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:36 am Předmět: |
|
|
ten rozhovor je fejk :-) cely to je divny... chci coutura , ne pockat, chcci lesnara, ale nechci o tom mluvit.. cely to nedava smysl...
a stejne kurva... fedor ma chtit barnetta :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | ten rozhovor je fejk :-) cely to je divny... chci coutura , ne pockat, chcci lesnara, ale nechci o tom mluvit.. cely to nedava smysl...
a stejne kurva... fedor ma chtit barnetta :-) | To má z těch ran do hlavy, Princi. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
Jsi to napsal blbě..tam má být..to máš z těch ran do hlavy, Princi:-)))))...šak je to jasné ne? Chce kohokoli, jen když mu dobře zaplatěj  ... jen je mu blbý to takhle natvrdo říct
Hlavně když ví, že Randy v UFC už dožije, a Lesnar by byl cvok, kdyby z ní minimálně pár let vylezl, a Dana nějaký cross fight nepřipustí, a s Fedorem už vůbec ne....zasraný federace _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 12:40 pm Předmět: |
|
|
Tak UFC se zbavila dalsi solidni HW: http://www.tatame.com/2008/11/23/Werdum--Im-a-free-agent-now
Mimochodem WEC a UFC zacina velky presun fighteru, ve WEC zustanou jen lehke vahy a do UFC pujdou ty tezsi. Bohuzel vyhodili i Paula Filha, ktery sice naposledy prohral a ma dlouhododbejsi osobni problemy, ale jestli nekdo v MW mohl porazit Spidera, byl to on.
Zkratka opet se UFC zacina amerikanizovat,  projevuje se to i v tom, ze Machida a taky Thiago Silva uz davno mely jit o pas, nebo alespon na lepsi pozice. Jsem zvedavy kdy vykopnou Shoguna.
A jeste neco o CC: http://sherdog.com/news/news/overeem-cro-cop-yet-to-sign-manhoef-returns-15277 _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 12:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 11:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
Crocop Vs. Overeem Cancelled
http://dreamfighters.com/?p=521 _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
to je dobre crocop by dostal pac neni jeste uzdravenej atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 6:58 pm Předmět: |
|
|
Kámoš mi poslal překlad toho rozhovoru s Crocopem, je to z nějakého translatoru, ale podstatu věci lze zachytit a zdá se mi to velmi zajímavé, tak to sem postnu. Dík, Křupino...
| citace: | Mirko Filipović trpělivost došla až do konce. Nevzpomínám si, že jsme byli někdy nazývá, aby zveřejnila, že chce něco říct. Zpravidla platí, že jeho prohlášení by měla křeč kleští. Ale kapka je samozřejmě prelila pohár. Salvo po večeři na účtu, poslal jeho neúnavné pljuvač Alistair Overeem, ČRo Cop se rozhodla reagovat na Nizozemčevo past.
Po jejich zápas v Tokiu, zastaven a zrušen kvůli Nizozemčevih nesprávně nízké fouká, kdo ví, kdo dal Overeem řekl, že Mirko opravdu strach z něho, a že tedy nebude dosáhnout svého druhého na Nový rok.
- Nemám rád klesat až na úroveň médií prepucavanja, ale muž, kterého jsem nazval tolikrát, že některé z našich internetových portálů s slašću převedena, že zdá se mi, že moje nepřetržité mlčení znamená, že je pravda, co říká. Já nevím, co se s ním, protože je posedlý ozbrojených sil a se mnou, abych udělal něco, co by se mi říct, zda si myslí, že je to opravdu to, co řekl.
Nejmocnější Chorvat nemilom se rozhodl hoď soupeř rukavicu tváří v tvář. Filipovic dělá něco velmi časté ve světě Gladiator. Holandské volejte na souboj ve své domovské hale na zelené Highway nad Záhřebu.
- Nebuďte ispalo se obávám, Overeem nebude muset počkat až do Nového roku nebo období v příštím roce k boji se mnou. Pokud nebudete mi věřit, že já jsem ten, kdo se rozhodne soupeři, a že organizace Dream nechce bojovat za náš Nový rok, stalo se Zagreb druhý víkend a budeme bojovat v mé kleci, s neutrální soudce. , Jsme schopni zajistit ubytování pro něj a jeho tým, nové televizní show budou mít přímý přenos, které mají být prostřednictvím internetu budou moci vidět po celém světě.
To znamená, že pohyb je upovídaný Holanďan, který poslal Mirko, že příště to nebude používat, aby kolena nápory opět nebude mít odtažen na nízké-dopad a zranění.
- Nezobrazovat, zda Overeem v sobotu 6. Prosince v Záhřebu ve své hale, ptám se ho drž hubu a nech mně již bylo uvedeno na naše další sekundu. Má šanci ukázat všem, že mluvit v souboji, že nebudou zaplaceny, budeme borit pro čest, ať někdo stojí za izgovorenih slova.
Souhlasím Overeem, bude to skvělé kuriozit, ale také pohled na svět Filipovićevu suterénu.
|
Naposledy upravil mirio dne ne listopad 30, 2008 10:13 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|