|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
Pochlub se jaký botky. Já taky potřebuju jeden párek _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Sparta _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Pochlub se jaký botky. Já taky potřebuju jeden párek |
Tmave hnede s cernyma tkanickama (teda tou barvou tkanicek si 100% jistej nejsem, ale pak se podivam a napisu ti pm :) )
Doufam ze jsi touto obsahlou informaci dostatecne inspirovan a motivovam pro nakup novych zimnich bot _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
Přesně takové chci. Já věděl, že máš vkus _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Přesně takové chci. Já věděl, že máš vkus |
a bunda je velka a cerna, kdybys nahodou shanel i tu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MOOG napsal: | Tak to vsechno nafot a udelej nam prehlidku |
To urcite, jeste by pak vsichni Brnaci, co navstevuji forum, chodili ve stejnych botech
a ted vazne.......nemam kabel z mobilu do PC - to uz je snad prijatelnejsi vymluva |
ale my ve skejtovejch botech moc nechodime Drejpre
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 11:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes mě pobavil strít fajt-já kontra 3 přivožralý smažky... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 6:56 am Předmět: Re: * |
|
|
nepřečetl jsem si nadpis a říkal jsem si, proč sem dáváš fotky Asthona Kutchera:-) _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tráviace problémy posledných 10 dní zdá sa zmizli. Dnes som si fajn zatrénoval, v piatok oslavujem narodeniny, škola čistá pohoda, som spokojný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Tráviace problémy posledných 10 dní zdá sa zmizli. Dnes som si fajn zatrénoval, v piatok oslavujem narodeniny, škola čistá pohoda, som spokojný. |
neco takoveho kdybych verejne napsal, tak mam zitra v lepsim pripade nohu v sadre a v tom horsim me prejede salina.... To je pravidlo, ktere u me funguje takrka neomylne Takze ted uz radeji preventivne pisu, ze je vsechno na picu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
Nesmieš takým veciam veriť. Keď si vsugeruješ, že to bude dobré, ono to aj bude. Stačí sa o tom presvedčiť
A aby som nezbudol, dostali sme oznamká, zajtra k nim aj fotky. Už som veľký chlapec  Možno sfotím a dám sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|