|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
K jaké příležitosti oznamka? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Nesmieš takým veciam veriť. Keď si vsugeruješ, že to bude dobré, ono to aj bude. Stačí sa o tom presvedčiť
A aby som nezbudol, dostali sme oznamká, zajtra k nim aj fotky. Už som veľký chlapec Možno sfotím a dám sem. |
ja tomu neverim, ale ono to tak fakt je. Pred 14 dny jsem treba psal, jak uz jsem dlouho nebyl nemocnej a ze i z velke casti proto, ze se kazdy den sprchuji ledovou vodou a druhy den se probudim s silenou bolesti v krku a tyden jsem byl totalne zahlenenej, kdy jsem 10 minut smrkal a za par sekund jsem mohl uplne nanovo. Nebo jsem psal, jak mne bavi mrtvola, ze jsem rad ze zada neboli a 2-3 na to, spodni zada v haji a ted me prilepi k zemi i vaha o 30-40kg mensi....proste tak to je, takze znovu pro jistotu a preventivne rikam vsechno stoji za uplnou picu (a tak me alespon nic negativne neprekvapi ) A to je tak i v normalnim zivote, neco reknu, neco si pochvalim a druhej den se to proste posere _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | K jaké příležitosti oznamka? |
K stužkovej slávnosti, naša bude 13. decembra :-) Neviem, či je zvyk dávať oznamká u maturantov aj u vás.
Draper: Ja takým veciam neverím, ale keď máš osobnú skúsenosť tak ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:44 pm Předmět: |
|
|
Právě takový zvyk aspoň u nás není, proto se ptám. Dík. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:51 pm Předmět: |
|
|
u nas sa tiez davaju oznamka.....niekto ich bral aj 100usov--sialenci _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
Ja som si dnes dal v Prahe double whopper! :-) Mnam! :-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
Pěkně graficky zpracované. Kdo je autorem, někdo od vás ze třídy? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
Nie. Kamarát jednej spolužiačky. Aj sme sa na tom pohádali, ale to patrí k tomu, ešte som nepočul o triede, ktorá by sa nehádala na oznamkách a iných veciach okolo stužkovej. Zajtra dostanem fotky a začnem rozdávať
(som z toho zblbnutý, ja viem)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
Hehe, my tenkrát měli na oznamkách báseň J.H. Krchovského jako motto:
Ach život je tak trapný bože
Jak uprdnutí do soulože
Dali jsme to s těma největšíma rebelama vytisknout aniž by o tom holky věděly
Byly tenkrát pěkně naštvaný. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
My měli na šerpě "Maturant 200?" a z druhé strany "I duté dřevo dopluje." Vtip byl v tom, že duté dřevo by mohlo plavat lépe než normální, taková asociace, jako že i naše třída .... no ne zrovna šprtů ... udělá maturitu. Dokonce to někteří učitelé i rodiče pochopili s humorem. Ne tak Řiditelka, která na plese vyhlásila: "Kdo si to veme, ten neudělá maturitu". Jenže už nešlo jinak, tak se to domluvilo, že se šerpa dá obráceně .... Jak se sledovalo, kdomu se to "samo" obrátilo nevím, ale byly to super léta .... _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
My na sportovnim meli
LOPATY MAJ, SNAD NAM JE DAJ
a prolezli jsme vsichni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|