Poznáte ho?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 616, 617, 618  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poznáte ho?  Úvodní stránka -> Fotografie -> Poznáte ho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
useyourhead

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Bertil je jeden z absolutně nejnedoceněnějších kulturistů historie. Podle mého je to xkrát lepší kulturista než Frank Zane a Chris Dickerson dohromady. Spolu s Haneyem a Strydomem to byl jediný skutečně masiivní borec před příchodem Doriana a jeho souputníků. V té boční póze je dokonce o třídu lepší než 8time MR. Olympia Lee Haney....Ty nohy byly slabší...jenže to bylo dříve standardem. Koneckonců i u Haneye.

tehdy se ještě hledělo na estetiku a proto Fox ztrácel, rozdíl mezi pasem a rameny nebyl nic moc stejně jako záda...
Daniel-James

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zas tak hrozny to s tema zadama nebylo...

useyourhead

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sem dej široký zádovy zezadu v porovnání s haneym...
Daniel-James

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

useyourhead napsal:

Ja se nehadam, ze byl Bertil lepsi nez Haney. Kdyby jo tak by to bylo videt na vysledcich, a Lee mel opravdu lepsi zada, ale Bertil v zadech taky nebyl spatny a na Leeho bere zase jinejma vecma
useyourhead

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
useyourhead napsal:

Ja se nehadam, ze byl Bertil lepsi nez Haney. Kdyby jo tak by to bylo videt na vysledcich, a Lee mel opravdu lepsi zada, ale Bertil v zadech taky nebyl spatny a na Leeho bere zase jinejma vecma

ale vždyť jo, jen že samotná hmota nestačí.
krom toho to byli oba dva negři. líp by jim bylo v koncentračním táboře, a kdyby se náhodou nechovali slušně, tak by měli dostat tresty smrti. dyť byli černí. s takovýma to po dobrým nejde.
Mikuc

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak řekl jednou J. Fuller - byl jsem kolikrát lepší než ostatní, ale nebyl jsem "nice look man" jako jiní, tak to prostě dali jinýmu a v tomto případě to u Bertila platilo asi stejně! Nehledě k tomu, že nebyl zrovna diplomat, dělal si hodně zlé krve mezi rozhodčími a ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter77

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako sa hovorí: Ten má žily i za ušima - tu platí doslova :))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
post-fipa

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter77 napsal:

Ako sa hovorí: Ten má žily i za ušima - tu platí doslova :))

Luxusní!!
Mikuc

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud by se DJ chtělo, byla by paráda vyhledat nějakou porovnávačku. Faktem je, že měl obrovské pracky a zbytek také dobrý, ale měl úzkou kostru a vedle jiných při porovnávání tak nevynikl.
Daniel-James

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:
Pokud by se DJ chtělo, byla by paráda vyhledat nějakou porovnávačku. Faktem je, že měl obrovské pracky a zbytek také dobrý, ale měl úzkou kostru a vedle jiných při porovnávání tak nevynikl.

Podivam se...

a nakej ten klip

Top 6 na O. 1983

Sestava Bertil

Sestava Lee

Johncreasy

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bertil si měl podle mě odnést sošku. Lee nad ním vynikl jen šířkou trupu a to celé bylo ještě navíc podpořenou jeho výškou. Měl i lepší záda, ovšem trapéz a zpracování vršku už zase hrálo pro Bertila. Oba měli fanatastické prsní svaly, tam nemá smysl srovnávat. Ramena lepší Bertil, triceps lepší Bertil, biceps rovněž. Ostatní borci sice byli pěkní na pohled, ale hmotou se jim nepřibližovali. Publikum se vyjádřilo také jasně. Je to jenom laikův pocit, ale je takový. A také jsem neměl pocit, že by Lee byl nicer guy than Bertil. Prostě amík.
Nakonec z toho vyjde, že Lee je legendární šampion, a Bertil řadový účastník Olympie. (ne že by to bylo málo.)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky si myslim,Bertil byl bombardak
jari

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Bertil si měl podle mě odnést sošku. Lee nad ním vynikl jen šířkou trupu a to celé bylo ještě navíc podpořenou jeho výškou. Měl i lepší záda, ovšem trapéz a zpracování vršku už zase hrálo pro Bertila. Oba měli fanatastické prsní svaly, tam nemá smysl srovnávat. Ramena lepší Bertil, triceps lepší Bertil, biceps rovněž. Ostatní borci sice byli pěkní na pohled, ale hmotou se jim nepřibližovali. Publikum se vyjádřilo také jasně. Je to jenom laikův pocit, ale je takový. A také jsem neměl pocit, že by Lee byl nicer guy than Bertil. Prostě amík.
Nakonec z toho vyjde, že Lee je legendární šampion, a Bertil řadový účastník Olympie. (ne že by to bylo málo.)

a navíc Lee bude vždycky 8násobným MR. Olympia.....možná ani nikdy nepřekonaným (doufám že ano) a Bertila si spoustu lidí spíše zapamatuje
jako kulturistu, z kterého se stal vrah....bohužel....
jari

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nemůžu si odpustit se nepřidat..

Petey

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2008 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je predsa nasypany Denzel Washington

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poznáte ho? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 616, 617, 618  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: