|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucynqa

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 7:52 am Předmět: |
|
|
tak to my jsme se mco nehadali...meli jsme samovybranou skupinku slecen, ktere vse delali....a my jsme si ho/ji mohli hladit a rikat mu/ji malej/ji
radeji vspominam na zakladku---22kluku 8 holek--lepsi kombinace pro tridu nez stredni, kde to bylo opacne _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:23 am Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Ja som si dnes dal v Prahe double whopper! :-) Mnam! :-) |
Jsi úchylák a zvrhlík
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
Svieti slnko a do toho padaju velke vlocky snehu  Konecne sneh _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Kristepane....kdo tyhle bláboly píše?
Ještě tam postrádám příběh na téma "Znásilnil mě přítelův pes" nebo " Bratr si mě ve tmě spletl se svou přítelkyní" či "Jsem tlustá, necvičím, protože mě jednou obtěžoval fitness trenér"
Tahle věta mě dostala:
"Potkala jsem chlapa, který mě fyzicky ukrutně přitahoval, a proto jsem si se sexem dala načas."
( No já jsem jen blbá ženská, ale když mě někdo ukrutně přitahuje, tak si se sexem určitě nebudu dávat načas  )
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
povedlo se mi rano probudit bolesti v krku
jeste se rozmyslim, ci ma cenu jit do fitka.
ale potesilo mne, ze prisel balik na dobirku.
pritom jsem omyslem vzala dve vyzvy pro vyzvednuti baliku a ted pod mojim byl pro Davida Holeho-snad si to z vratnice uz vzal _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 10:01 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Kristepane....kdo tyhle bláboly píše?
Ještě tam postrádám příběh na téma "Znásilnil mě přítelův pes" nebo " Bratr si mě ve tmě spletl se svou přítelkyní" či "Jsem tlustá, necvičím, protože mě jednou obtěžoval fitness trenér"
Tahle věta mě dostala:
"Potkala jsem chlapa, který mě fyzicky ukrutně přitahoval, a proto jsem si se sexem dala načas."
( No já jsem jen blbá ženská, ale když mě někdo ukrutně přitahuje, tak si se sexem určitě nebudu dávat načas ) |
Nevidíš tu skrytú úchylku!? Veď je to masochystka. Nemyslím masochystka, ako maso chystka*, ale ako masochystka.
* žena která chystá maso (pro míň chápavé) :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 10:03 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: | | Diana napsal: | Kristepane....kdo tyhle bláboly píše?
Tahle věta mě dostala:
( No já jsem jen blbá ženská, ale když mě někdo ukrutně přitahuje, tak si se sexem určitě nebudu dávat načas ) |
Nevidíš tu skrytú úchylku!? Veď je to masochystka. Nemyslím masochystka, ako maso chystka*, ale ako masochystka.
* žena která chystá maso (pro míň chápavé) :)) |
Chápu...oddálila sex, aby měla čas na přípravu masa
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 10:10 am Předmět: |
|
|
spis ji vzrusovala predstava se tryznit vasni a nic nedelat.....takove muka ktere maji prinest povzneseni ducha
nebo mela pritele a dhy chlap ji fyzicky pritahoval, tak to chapu, ze je verna--v tom pripade je to krasne
a nebo ho mela chut zbicovat a tim se eroticky ukojit _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 26, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
Koukám, že opravdoví prasáci se zřejmě rodí jen v Praze _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 12:32 pm Předmět: Burger King |
|
|
Taky se na toho kluka kalorickýho na Zličín chystám.  Jinak mám radost, že jsem se po deseti dnech nehoráznýho obžerství zase vrátil ke kontrolovanýmu jídelníčku a odpoledne už se těším do fitka. _________________ Be fat and happy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 12:48 pm Předmět: |
|
|
Tedka sem volal s kamosem a resili sme, ze si udelame vylet do Prahy specialne do toho Burger Kingu
Jaky sou tam porce a ceny ??? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|