|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | To je predsa nasypany Denzel Washington |
no ty vole, ty máš pravdu, v tej póze hrudník z boku je uplně jasnej!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
Trochu z jiného koutku... Poznáte slavného vzpěrače?
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
migo
|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Bertil si měl podle mě odnést sošku. Lee nad ním vynikl jen šířkou trupu a to celé bylo ještě navíc podpořenou jeho výškou. Měl i lepší záda, ovšem trapéz a zpracování vršku už zase hrálo pro Bertila. Oba měli fanatastické prsní svaly, tam nemá smysl srovnávat. Ramena lepší Bertil, triceps lepší Bertil, biceps rovněž. Ostatní borci sice byli pěkní na pohled, ale hmotou se jim nepřibližovali. Publikum se vyjádřilo také jasně. Je to jenom laikův pocit, ale je takový. A také jsem neměl pocit, že by Lee byl nicer guy than Bertil. Prostě amík.
Nakonec z toho vyjde, že Lee je legendární šampion, a Bertil řadový účastník Olympie. (ne že by to bylo málo.) |
Mýlíš se, Bertil měl navíc problém přijít připravený na doraz. Na Haneye ztrácel hlavně v zádech a nohách, i když ani ty neměl Lee nejlepší. Záda a nohy jsou partie, které rozhodují poslední Olympie.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Kulíšek: není to Pyrros Dimas?Trošku mi ho připomíná _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
migo
|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:45 pm Předmět: |
|
|
| migo napsal: | | Johncreasy napsal: | Bertil si měl podle mě odnést sošku. Lee nad ním vynikl jen šířkou trupu a to celé bylo ještě navíc podpořenou jeho výškou. Měl i lepší záda, ovšem trapéz a zpracování vršku už zase hrálo pro Bertila. Oba měli fanatastické prsní svaly, tam nemá smysl srovnávat. Ramena lepší Bertil, triceps lepší Bertil, biceps rovněž. Ostatní borci sice byli pěkní na pohled, ale hmotou se jim nepřibližovali. Publikum se vyjádřilo také jasně. Je to jenom laikův pocit, ale je takový. A také jsem neměl pocit, že by Lee byl nicer guy than Bertil. Prostě amík.
Nakonec z toho vyjde, že Lee je legendární šampion, a Bertil řadový účastník Olympie. (ne že by to bylo málo.) |
Mýlíš se, Bertil měl navíc problém přijít připravený na doraz. Na Haneye ztrácel hlavně v zádech a nohách, i když ani ty neměl Lee nejlepší. Záda a nohy jsou partie, které rozhodují poslední Olympie. |
Omlouvám se jestli zabíhám do OT, jen oprava - záda měl Lee asi v té době nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
Podle podoby bych typnul mladého Brunka? Já pamatuji spíš jeho tátu a tu partu okolo. Baraniak, Zaremba, Khek, Braum...
Pokud myslíš toho menšího, tak někdo z bývalých sovětů? Vardaňan? ale to pálím od boku,ten bude starší,což?:))
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 9:29 pm Předmět: |
|
|
Richard Sandrak  Každopádně vypadá hůř jak v 11
V 11 letech...
S Hulkem ....
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 10:41 am Předmět: |
|
|
Silvio Samuel stazeny z kuze :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|