|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maikelos

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim, me prijde Osladil proste nedotazenej, je to podle me velka skoda, protoze si myslim, ze ma na to byt se o prvni mista kdekoli mezi amatery _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 4:43 pm Předmět: |
|
|
jestli bych něco nechtěl, tak bejt kůň Jaye Cutlera, když se páníček chystá na ranní projížďku _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 11:46 am Předmět: |
|
|
| maikelos napsal: |
Ja nevim, me prijde Osladil proste nedotazenej, je to podle me velka skoda, protoze si myslim, ze ma na to byt se o prvni mista kdekoli mezi amatery |
jj jednou vyhraje svet absolutne a zavre konecne hubu skarohlidum co furt maji reci,ted to porad kvalita co prezentoval driv neni,ale od prvniho letosniho elitu se behem chvilky pekne zlepsil a pokud to nebyla jeho letosni posledni soutez,tak myslim ze to jeste poradne vytvrdi,navic ono se asi hur zpracovava hmota do takove kvality jakou mival, kdyz ma ted o 20 kilo svalu vic nez pred par lety
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | maikelos napsal: |
Ja nevim, me prijde Osladil proste nedotazenej, je to podle me velka skoda, protoze si myslim, ze ma na to byt se o prvni mista kdekoli mezi amatery |
jj jednou vyhraje svet absolutne a zavre konecne hubu skarohlidum co furt maji reci,ted to porad kvalita co prezentoval driv,ale od prvniho letosniho elitu se behem chvilky pekne zlepsil a pokud to nebyla jeho letosni posledni soutez,tak myslim ze to jeste poradne vytvrdi,navic ono se asi hur zpracovava hmota do takove kvality jakou mival, kdyz ma ted o 20 kilo svalu vic nez pred par lety |
To bych radsi sel byt nim na jednu soutez na plech! Jak to, ze borec jeho typu si nevychyta lepsi formu na vsech soutezich, to je divne _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | maikelos napsal: |
jj jednou vyhraje svet absolutne a zavre konecne hubu skarohlidum co furt maji reci,ted to porad kvalita co prezentoval driv neni,ale od prvniho letosniho elitu se behem chvilky pekne zlepsil a pokud to nebyla jeho letosni posledni soutez,tak myslim ze to jeste poradne vytvrdi,navic ono se asi hur zpracovava hmota do takove kvality jakou mival, kdyz ma ted o 20 kilo svalu vic nez pred par lety |
Přesně tak, od pohledu dost nabral, chvíli potrvá, než bude mít tu kvalitu, co dřív (teda ne že by ted neměl žádnou, chraň bože...).
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Peca napsal: | | maikelos napsal: |
jj jednou vyhraje svet absolutne a zavre konecne hubu skarohlidum co furt maji reci,ted to porad kvalita co prezentoval driv neni,ale od prvniho letosniho elitu se behem chvilky pekne zlepsil a pokud to nebyla jeho letosni posledni soutez,tak myslim ze to jeste poradne vytvrdi,navic ono se asi hur zpracovava hmota do takove kvality jakou mival, kdyz ma ted o 20 kilo svalu vic nez pred par lety |
Přesně tak, od pohledu dost nabral, chvíli potrvá, než bude mít tu kvalitu, co dřív (teda ne že by ted neměl žádnou, chraň bože...). |
chran boze . Me ale neprijde, ze by tak brutalne nabral a stejnak tohle neni vymluva ze nabral prece, kort kdyz na elitech nejsou testy pokud jsem dobre informovanej _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 5:10 pm Předmět: |
|
|
| maikelos napsal: | | YUD napsal: | | Peca napsal: | | maikelos napsal: |
Přesně tak, od pohledu dost nabral, chvíli potrvá, než bude mít tu kvalitu, co dřív (teda ne že by ted neměl žádnou, chraň bože...). |
chran boze . Me ale neprijde, ze by tak brutalne nabral a stejnak tohle neni vymluva ze nabral prece, kort kdyz na elitech nejsou testy pokud jsem dobre informovanej |
Já sem to napsal s malým "b", že jo? Příště si dám majzla, neboj
Brutálně ne, ale že nabral pozná i laik jako já
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 5:38 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | maikelos napsal: | | YUD napsal: | | Peca napsal: | | maikelos napsal: |
chran boze . Me ale neprijde, ze by tak brutalne nabral a stejnak tohle neni vymluva ze nabral prece, kort kdyz na elitech nejsou testy pokud jsem dobre informovanej |
Brutálně ne, ale že nabral pozná i laik jako já |
Nee o velke nebo male b neslo (ani jsem si toho nevsimnul )
Proste me to jen tak rozesmalo to chran boze. Nabral to jo, ale neprijde mi ze zase az tak brutalne, ale beztak ho to neomlouva _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
Několik fotografií z Night Of Chamions 1996 :
http://www.bodybuilding.com/fun/1996_night_of_champions.htm
Výsledky:
1. Wheeler, 2. Coleman, 3. Long (Don), 4. Sarcev, 5. Matarazzo, 6. Whitsett, 7. Dawodu, 8. Jablonický, 9. Robinson (Eddie), 10. Albrecht, 11. Schlierkamp, 12. Strydom, 13. Kawak, 14. Fisher, 15. Hernon. Dalších patnáct závodníků se neumístilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
| maikelos napsal: | | YUD napsal: | | maikelos napsal: | | YUD napsal: | | Peca napsal: | | maikelos napsal: |
Brutálně ne, ale že nabral pozná i laik jako já |
Nee o velke nebo male b neslo (ani jsem si toho nevsimnul )
Proste me to jen tak rozesmalo to chran boze. Nabral to jo, ale neprijde mi ze zase az tak brutalne, ale beztak ho to neomlouva |
Já sem to pochopil, neboj Dost OT
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
Pěkné.
Mimochodem, v galerii s Cormierem a Jacksonem je na posledních dvou fotkách vlevo Tom Prince.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
pitrs182
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 4:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|