|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Dnes som siel za kamionom z CZ,tahac s brnenskou znackou,prives s prazskou a na nom vzadu napisane - netrubte,ja nesu z Prahe | z Prahe říkajó Holomóčáci....ne Brňáci - Ti řeknou - nejsu z cajzlova
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | PAVUK napsal: | | YUD napsal: | Koukám PAVUKu, že od doby, cos navštívil Burger King se u tebe projevuje vlastnost starších lidí a sice neschopnost opustit myšlenku
Ale vypadá to chutně |
No jo, to vies, my starsi ludia sme uz taki ;-) |
Však to máš v podpisu
Jak je to vlastně s tou láskou k opici? | Co mate tady neustale s tema opicema?? Uz vas zacinam podezrivat...... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
Konečně někdo, komu ty fastfoody taky připadají ředražený. Já nevím, ale za ty prachy se najím v normální hospodě líp (víc).
|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 5:07 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Konečně někdo, komu ty fastfoody taky připadají ředražený. Já nevím, ale za ty prachy se najím v normální hospodě líp (víc). |
presne tak, kdyz jdu do hospody na obed, na poledni menu 130g kuř. maso + hranole + obloha,coz me akorat zasyti a stoji me to 69 misto toho abych sel do kfc a dal si tam naky teply kridla za kilco minimalne+piti nemluve o tom, jak je to nezdravy
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 5:41 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Zaprdeny menu v hospode za 69,- taky nebude asi z TOP TEN zdravych jidel. |
nerikam ze jo, taky to nezeru kazdej den, ale porad lepsi nez fastfood
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
to rika kazdej, kdo tam ma daleko a pak tam zajde jednou za cas..
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Diana napsal: | | PAVUK napsal: | | YUD napsal: | Koukám PAVUKu, že od doby, cos navštívil Burger King se u tebe projevuje vlastnost starších lidí a sice neschopnost opustit myšlenku
Ale vypadá to chutně |
No jo, to vies, my starsi ludia sme uz taki ;-) |
Však to máš v podpisu
Jak je to vlastně s tou láskou k opici? | Co mate tady neustale s tema opicema?? Uz vas zacinam podezrivat...... |
A to ani nevíš, že mě včera v posilovně ( před lidmi !!! ) Pavuk nazval úchylákem a zvrhlíkem. Bez masky se tam už nemohu ani ukázat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Diana napsal: | Dvě takové velice slušné paní, co asi půl roku nechodily | No tak ze paní budou mit dozivotni trauma a uz neprijdou nikdy:-)
Ale nic si z toho nedelej nejakej "dobrak" vylepil loni v posilovne na zachode fotky co jsme fotili kdysi davno s expritelkyni pro jeden er.casopis.
Tak jsem nechtene ziskal popularitu. |
To bude asi někdo, kdo tě má hodně rád, ale stydí se to říct
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
ANI nevim.....volal mi to kamos tak ze asi na panskem.....nespis nejakej zavistivec
Jenze ja jsem v tom dome kde je ta posilovna bydlel 6 let _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|