|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redcell

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
chlapy kolik asi hodite tim medicimbalem...a kolik asi ma kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
Tak medicimbal váží 8kg, ale kolik s ním hodím, netuším. To jsem naposledy dělal snad v tělocviku na základce. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
Chlapi máte zkušenosti s volnem před soutěží?Jak dlouhý volno se vám osvědčilo nejvíc?5 dní je pro mě ideál pokud du na trojboj.soutěž ale u strongmanů si nejsem tak jist.Co vy na to? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 11:27 pm Předmět: |
|
|
Ja davam jen tak 2-3 dny pauzu. Ale posledni trenink uz jen lehkej. Pripadam si hrozne ztuhlej, kdyz mam dlouho volno. _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
dle jednoho nejmenovaneho profika jeste v utery klidne tezky trenink, ja osobne pujdu jeste ve ctvrtek ted pred zavody na Podolský benchpress soutezit, ale tak ja zase nemam v zavodu zadne ambice, tak je to jedno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 10:01 am Předmět: |
|
|
klidne do ctvrtka a v patek volno...at je telo zvykle na zatez..
......to mas pravdu ja sem naposledy medicimbal take drzel na zakladce...
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
Já si dám těžký trénink ještě dnes a v pondělí, pak dva dny volno. Ve čtvrtek si dám těžší trénink celého těla a v pátek volno před sobotními závody. Jinak celý týden se snažím o něco zvýšit příjem stravy. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 12:59 pm Předmět: |
|
|
Díky za názory.Já teď cítím, že to chce pauzu .Pudu vpondělí lehčí váhy a ve středu uplně zlehka a pak volno a hodně jídla. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
co budete pouzivat behem zavodu za napoje...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
Já asi pojedu na ověřeném tzn. kofein+taurin a pak nějaký ovoce a sladký čaje.Po závodu gainer _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
redcell: na radu Ciza jsem měl vodu s glukopurem a blo to fajn _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
Já většinou piju čistou neperlivou vodu, ledový čaj a džus. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 8:55 am Předmět: |
|
|
tak jak jste pripraveni na zitrejsi zavody?...
a co kluci z Mostu ta vase 4 jdete????
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
Jede celá naše 5tka  ale spíš pro srandu koním  já týden bojuji s chřipkou teď jsem to trošku vyležel tak snad budu fit.Furt to není ono. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|