|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mikuc

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | |
Manfred H.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
To je ten co zvedl bicepsovým zdvihem s velkou osou 200kg a říkal že kdo dá víc tak mu dá x tisíc dolarů (už nevím přesně kolik)? _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
Jo, to je on, ale je fakt, že nikde nebylo v žádném časáku, že by to dal! A v té době mě to i zajímalo! I když přiznávám, že jsem v té době neměl přístup ke všemu:)
Každopádně bych chtěl vidět borce, co dá skoro čistě 200kg na benč:))
To snad ani nejde udržet rovná záda:)))
Já to teď nezvednu ani od země:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 12:13 am Předmět: |
|
|
stále nikdo neuhádl ty hamstringy.....tak napovím, není to běloch a je to Yatesovo souběžník
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 12:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | asi to bude těžký....ale přesto. Kdo to je?
|
No, bylo málo nebělochů, kteří měli dobrá lýtka - tak Sonny Schmidt?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 12:25 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | To Mikuc: Chuck Sipes? |
Jasně, je to Chuck! Ale co trhá, to navždy zůstane záhadou:)) Ale trhali dříve tenisáky, tak mě to napadlo:) Já ho neroztrhl ani za boha:))
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
Mikuc: Psal jsem, že to není běloch. Sonny sice nebyl čistokrevnej, ale snad se počítal mezi bělochy.....nebo ne?  nevim, každopádně to Sonny není, tento závodník dosahoval lepších hodnocení, několikanásobný finalista Mr. O....
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
Vince Taylor to asi taky není že? _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|