|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Smetak: me se to libi..aspon to neni zadna tuctovka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 2:15 pm Předmět: |
|
|
nedajú sa strhnúť _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
Tento týden mám radost ze dvou věcí - v úterý jsem si koupil nový telefon N95 8GB a dnes mi ve škole schválili koncept a osnovu na bakalářskou práci  Jediný, co mi kazí radost je to, že jsem nemocnej a nemůžu trénovat, ale to si vynahradím příští týden _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 5:02 pm Předmět: |
|
|
celkem se mi libi tato fotka kralika
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 5:10 pm Předmět: |
|
|
Mám radost z nového podpisu:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
Psycho planujes treba nekdy i druhou pulku?:) _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
smetaku vyfot tu tlapku celou
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 7:41 am Předmět: |
|
|
Povedlo se mi zažrat se tak do internetu v mobilu, že jsem zapomněl vystoupit z tramvaje. Když jsem míjel nějaká divná vrata a tramvaj sebou divně cukala, došlo mi, že je to už konečná a že se točíme
Naštěstí byl tramvaják hodnej a pustil mě ven bez trestu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 7:50 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Povedlo se mi zažrat se tak do internetu v mobilu, že jsem zapomněl vystoupit z tramvaje. Když jsem míjel nějaká divná vrata a tramvaj sebou divně cukala, došlo mi, že je to už konečná a že se točíme
Naštěstí byl tramvaják hodnej a pustil mě ven bez trestu |
tos narazil na dobreho tramvajaka, kolikrat jsou hodne neochotni a protivni, ale kolikrat se jim vubec nedivim....Ja bych na to nemel nervy a asi bych tu salinu nechal na prvni zastavce a sbohem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 7:59 am Předmět: |
|
|
Jo, asi jo. Byl v pohodě, ještě se mě ptal, jestli jsem usnul _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|