Lukáši ještě jednou gratuluji.Skvělé umístění a s Jirkou ste oba fajn obludky ( v dobrém)
jak jsi vůbec skončil ty ?
_________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
Dopadl jsi spatne jen v disciplinach ktere toho o sile vypovidaji nejmin. Hod medicinbalem? Proc takove blbiny zarazuji do strongmana?
Jinak vyborny a gratuluju
Jeste jednou zaseru topic..kolik to bylo,kdy Manfred Hoeberl nabizel nejake velke $$$ za bicepsovy zdvih..hledal jsem to na netu o nic o tom..
Hoerbel byl udajne tak trochu komik ktery prohlasoval kde kolik zvednul na biceps ale kdyz doslo na vec tak mel problem odjet serii se sto kilama... takze trapas
naopak Magnus Samuelson to byl opravdovy format, bicepsove zdvihy 140-150kg v serii naprosto ukazkovou technikou
Kdyz jsem zahlidl,ze jsi tady,tusil jsem,ze budes vedet o co jde..bylo to uz dost davno..dik za odpoved.
Cizo postni to videjko,protože tohle je neuvěřitelný
Cizo se urcite nebude zlobit ze?
Hmm ten bench takhle se mi líbí,jen opasek a žádné dvojité dresy 200cm v pase a na to borci udělaj bench s 450kg ale rozsah 10čísel.
Sorry za zasírání,Cizo aspon bude mít co dělat
gratuluju k umisteni, napise i Jirka nejaky report? :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru