|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mikuc

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | Mikuc napsal: | | Jakože chybí nějaké první příspěvky? Kolik cca myslíš? To by bylo dost nemilé, každopádně ze záloh by to určitě (byť hodně pracně) vytáhnout šlo. |
Díky za briskní reakci:)
Nejsem žádný PC mág, ale když tady kliknu na 1, tak se mi zobrazí už pokračující diskuse tohoto topicu a když jsem koukal na "Archiv", nikde jsem tam první příspěvky k tomuto chlívku nenašel!
Jestli by to tedy šlo, byť pracně vydolovat v "zapomnění času", byl bych rád! Aby to tady bylo vše od začátku, od mého prvního dotazu!!!
Díky moc!!! |
hele nevím mikuci ale mě to jede od 1 stránky normálně tak nevím,u mě se nic nezměnilo ,fotky nechybějí ale nevím třeba jsem to špatně pochopil [/quote]
Když dám první stránku, je tam už pokračování něco o Lojzovi Peků, můj dotaz na fotky atd. ohledně Veselého, kterým jsem tento topic zakládal tam není! A nějaké fotky do začátku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
To Mikuc... mně to dělá to samé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | To Mikuc... mně to dělá to samé. |
Dyť povídám, že něco zmizelo ani tedy nevím kdy. Delší čas jsem tady taky absentoval a pak koukám, už je to na jiné stráncce, to už jsem zaraegoval na někoho, že chce Tona Holiče (ta žádost také zmizela)a začal dávat ty mé archivní naší špičky.
Snad to Ronnie dohledá, dávám mu důvěru:)!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st říjen 22, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
janko kus -hroznej obr _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
vrábel,čada,černý _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:34 am Předmět: |
|
|
Šafr, Vrábel, Čada, Vavřík. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 10:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
KUS,MINARIK,JABLONICKY
P.GROLMUS,PREKOP
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
| mutagenn napsal: | KUS,MINARIK,JABLONICKY
P.GROLMUS,PREKOP |
Aááááááá, pán se probral?:))
Je to tak:)))
Příště dej šanci jiným:))
|
|
| nahoru |
|
 |
mustang

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 4:14 pm Předmět: Mudr.Josef Veselý |
|
|
Vím že v jednom čísle světu kulturistiky vyšel po smrti Mudr.J.Veselého pěkný članek i se zajimavými fotkami z té doby bylo to myslím tak asi 3-4roky zpět,psali tam že když odešel na západ tak už vlastně v kulturistické karieře nepokračoval...a to ho osobně Weider lákal aby šel závodit mezi profíky té doby...ale on se raději věnoval lékařské praxi
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:48 pm Předmět: Re: Mudr.Josef Veselý |
|
|
Nemohl by někdo zjistit, jaké to bylo číslo a rok?
Někdo tady jednou psal, že je jeho synovec, je tu?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|