|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jakou muziku radi poslouchate (nejen) pri treninku? |
| metalový nářez ( sepultura,iron maiden...) |
|
21% |
[ 30 ] |
| tvrdý rock ( metallica,marylin manson,rammstein...) |
|
21% |
[ 29 ] |
| classic rock ( ac/dc,led zepellin,deep purple...) |
|
8% |
[ 11 ] |
| rock-pop ( p.o.d,limp bizkit,puddle of mud...) |
|
3% |
[ 5 ] |
| český rock ( kabát,lucie...) |
|
5% |
[ 7 ] |
| pop ( justin timberlake,christina,britney....) |
|
1% |
[ 2 ] |
| český pop ( holki,vondráčková) |
|
2% |
[ 3 ] |
| rap (eminem,50 cent...) |
|
16% |
[ 23 ] |
| dance,trance ( precioso,scooter) |
|
5% |
[ 7 ] |
| techno,house ( dj's) |
|
11% |
[ 16 ] |
| dechovku |
|
0% |
[ 0 ] |
| vážnou hudbu |
|
0% |
[ 1 ] |
| jinou (alternativ,zvuky moře..) |
|
2% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 137 |
|
| Autor |
Zpráva |
drtič

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PavelV

|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
Zaslal: po prosinec 22, 2003 5:55 am Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | Od clasickeho rocku 70 tych let (hlavne v praci), po avantgardni black metal, death metal, industrial metal. V posilovne, co tam maji, obcas majitele premluvim. Myslim ze treba Emperor by moc lidi v posilovne nerozdychalo. |
..neviem ako by zobrali aj nejaký Cradle of filth
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas

|
Zaslal: po prosinec 22, 2003 6:52 am Předmět: |
|
|
| pku napsal: | | Já poslouchám nejraději starší České viz:Radio Impuls a při cvičení je mi to defakto jedno hlavně když ti odsejpá ale raději přeci jen taneční než nějakou úchylárnu tipu Metal,atd. to fakt nesnáším. |
Už si byl na pořadným metalovým koncertě? Třeba v létě byli v Pardubicích Blind Guardian - německá metalová legenda a pořád jedna z nej kapel. Asi ne. Jinak by jsi takhle nemluvil.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: po prosinec 22, 2003 7:40 am Předmět: |
|
|
cpu tam hip-hop, je to solidní muzika s názorem
dál občas šoupnu punk, rock, metal, a hromadu dalších
při občasný náladě pošlu trochu klasiky (Tchajkovskij, Smetana,....), ale i třeba Sinatra a Barry White, ....
nemam rád akrorát Diskofílie, techno, house, duc duc, a veškerou komerci (např. českej pop) a podobný mrtvoly
|
|
| nahoru |
|
 |
fantozzi
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: út prosinec 23, 2003 7:15 am Předmět: |
|
|
| fantozzi napsal: | všechnu dobrou krom dechovky
ale poslední dobou hlavně HIP HOP
z radií pak hrajou mooooc pěkně na EXPRESu |
le mieux est l' hip-hop français...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út duben 27, 2004 9:20 am Předmět: Re: Jakou poslouchate hudbu? |
|
|
| elrubio napsal: | | zajimalo by me spektrum hudebnich posluchacu techto stranek,popripade jestli hudba hraje dulezitou roli pri vasem treninku..diky |
Znáte tuhle muziku?
Je naprosto úžasná ( alespoň z mého pohledu ). Ritchie Blackmore, který úspěšně působil v Deep Purple se dal dohromady s vokalistkou Candice Night. Hrají nejen renesanční muziku kombinovanou s rockem. Navíc si většinu věcí píše Blackmore sám.
Někdy v červnu nebo v červenci budou vystupovat i u nás.
http://www.ritchieblackmore.com/main.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út duben 27, 2004 9:27 am Předmět: |
|
|
Nesnáším rádio kiss hády-protože ho MUSÍM poslouchat v posilce....chodím se sparingem,takže vlastní hudba je v pase
NEjraději ujíždím a motivuji se na RAGE AGAINST THE MACHINE
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
|
Zaslal: út duben 27, 2004 9:30 am Předmět: |
|
|
Monika Kruse, Sven Väth, Christian Varela, Chris Liebing, Rush, atd...
Bohužel v posilce hraje stupidní Evropa 2, která má v 60minutách 20minut debilních reklam.
Stále přemýšlím o tom přehrávači
Dříve jsem se dost zajímal o hudbu, jako dj, jako tvůřič tracků, atd... mám několik alb, setů, ale časově velice náročné...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út duben 27, 2004 9:56 am Předmět: Re: Jakou poslouchate hudbu? |
|
|
| Diana napsal: | Znáte tuhle muziku?
Je naprosto úžasná ( alespoň z mého pohledu ). Ritchie Blackmore, který úspěšně působil v Deep Purple se dal dohromady s vokalistkou Candice Night. Hrají nejen renesanční muziku kombinovanou s rockem. Navíc si většinu věcí píše Blackmore sám.
http://www.ritchieblackmore.com/main.html | Byl jsem na jejich koncertu, je to tak 2 roky zpátky asi, bylo to na konopišti, vytáhli mě tam kamarádi, dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
|
Zaslal: út duben 27, 2004 10:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
Zaslal: út duben 27, 2004 10:14 am Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | Od clasickeho rocku 70 tych let (hlavne v praci), po avantgardni black metal, death metal, industrial metal. V posilovne, co tam maji, obcas majitele premluvim. Myslim ze treba Emperor by moc lidi v posilovne nerozdychalo. |
Moja reč, ale ja to neskúšam, lebo to tam mám rád
|
|
| nahoru |
|
 |
SandmaN

|
Zaslal: út duben 27, 2004 11:07 am Předmět: |
|
|
| ElChino napsal: | | Rimmer napsal: | | Od clasickeho rocku 70 tych let (hlavne v praci), po avantgardni black metal, death metal, industrial metal. V posilovne, co tam maji, obcas majitele premluvim. Myslim ze treba Emperor by moc lidi v posilovne nerozdychalo. |
Moja reč, ale ja to neskúšam, lebo to tam mám rád |
Koukam, ze nas tu je vic metalaku :)
A ja nastesti ted chodim do fitka, kde takovouhle hudbu hrajou :) I ten Emperor by mi mozna pustili
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út duben 27, 2004 1:07 pm Předmět: Re: Jakou poslouchate hudbu? |
|
|
| Ondřej napsal: | | Diana napsal: | Znáte tuhle muziku?
http://www.ritchieblackmore.com/main.html | Byl jsem na jejich koncertu, je to tak 2 roky zpátky asi, bylo to na konopišti, vytáhli mě tam kamarádi, dobrý |
Jéé tak to jsem ráda, že znám dalšího fandu! Já tu muziku úplně miluju.
Jestli budu mít v práci volněji, chci jít letos na jejich koncert.
Dokonce jsem si nechala ušít historický převlek - renes.blůzu z madeiry, dlouhou sukni + zástěru a vysoký tmavohnědý opasek na šněrování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|