|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
Taky sdilim nazor, ze vypada moc dobre. Ale to ze jsem napsal svuj dojem, tzn. ze jeho kozy vypadaji na gyno ze mne nedela nulu. Kdo si mysli, ze ji kvuli tohoto jsem, je u mne kreten. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | jari napsal: | | Sobi napsal: | | Nereste jestly ma gynekomastii....ja jsem nikdy nic nesypal a mam ji...ale pochybuju zeby se takhle vyžral do takoveho zvrhleho podsvinčete bez pomoci |
jenomže tobě je 16 - 17 a za nějakej rok ti zmizí ale on ji neměl a teď ano. |
Dyt je to jedno |
ale, dyť jo , co by kdo z nás dal, vypadat jako on....
|
|
| nahoru |
|
 |
Dusinator

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:45 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | BUFU napsal: |
jenomže tobě je 16 - 17 a za nějakej rok ti zmizí ale on ji neměl a teď ano. |
Dyt je to jedno |
ale, dyť jo , co by kdo z nás dal, vypadat jako on....[/quote]
postavu ma impozantni, mozna ale az prilis na jeho vek
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
Je to takova hvezda dorostu a juniorů, ale chlap to bude prumernej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | | Je to takova hvezda dorostu a juniorů, ale chlap to bude prumernej... | a to si zjistil kde ? U kartarky?Boze tady to je samej expert
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
Mike6
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 12:33 pm Předmět: alex |
|
|
chlapaci ja bych to vubec neresil ze ma gyno proste vypada vyborne a ty bradavky ma jen zvetseny,hlavne je na mistrovstvi veta,dneska ma gyno i kluk na oblasti a daleko vetsi,respekt Alexovi
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | vypada super, to je bez diskuse, ale na tom videu to vypada ze ty svaly jsou nalepeny na docela drobny kostre... to by mohlo byt do budoucna dost limitujici, stejne jako jeho vyska koneckoncu, o nejake olympii pak uz vubec nemuze byt rec :) |
Máš pravdu,ramena tam má docela spadlé,ale v zádech je široký dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | vypada super, to je bez diskuse, ale na tom videu to vypada ze ty svaly jsou nalepeny na docela drobny kostre... to by mohlo byt do budoucna dost limitujici, stejne jako jeho vyska koneckoncu, o nejake olympii pak uz vubec nemuze byt rec :) |
uzkou kostru ma pulka profiku,akorat je to obaleny opravdu velikym mnozstvim svalove hmoty,takze o neupechu lesukova v budoucnu nemuze byt vubec rec
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
http://cz.youtube.com/watch?v=eQ8kSEGQ8-w
je prostě dobrej, těším se do Plzně _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | vypada super, to je bez diskuse, ale na tom videu to vypada ze ty svaly jsou nalepeny na docela drobny kostre... to by mohlo byt do budoucna dost limitujici, stejne jako jeho vyska koneckoncu, o nejake olympii pak uz vubec nemuze byt rec :) |
uzkou kostru ma pulka profiku,akorat je to obaleny opravdu velikym mnozstvim svalove hmoty,takze o neupechu lesukova v budoucnu nemuze byt vubec rec |
Nizky vek neni zarukou absolutne niceho. Takovych 15-20ti letych hvezd v ruznych sportech uz bylo a nakonec spadli do prumeru nebo do uplneho zapomneni. Na druhou stranu kdo znal treba v 35 letech Freemana?
Jinak ale proti Lesukovovi samozrejme nic nemam.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
Akorát mu pořád chybí ta kvalita,se srovnáním třeba Basarova ten byl napruhovaný a tvrdší,uvidíme jak na tom bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 10:45 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě když ho porovnávám stou absolutní juniorksou špičkou (kterých může být tak asi 5)a třeba ted na MS mužů,kde šlo videt že ta vydřenost přijde asi s věkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
JakubM

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | 100% naturál... za cenu zdraví nevím nevím |
Co sem kdo plete natural nenatural... ?! Tady se snad diskutuje o kulturistice... Nebo ne? Vsichni to pouzivaj, takze sou vsechny rozdili setreny... takze opet rozhodne genetika a drina!
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|