|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste chtěli jako (staro)nového předsedu ODS? |
| Pavla Béma |
|
67% |
[ 19 ] |
| Mirka Topolánka |
|
32% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 28 |
|
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
migo
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
Každopádně Bém je herec. Umíte si představit na jeho místě kohokoliv jiného?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
At zije ing.Jiri Paroubek!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 9:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
To mysH
Taky jsem při čtení pobavil .... i když u těchto dvou "kusů" nepřekvapilo _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 1:43 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | Určitě vyhraje Topol. Bém se mi nelíbí svojí teatrálností (asi moc koksu) a tím, že ačkoli je 1. místopředseda strany, tak všechno po volbách hodil na Topola a zřekl se jakýkoli odpovědnosti. Navíc je to taková svině vzádu, od který jsem v životě neslyšel nějakej pořádnej názor, všechno jen v obecný nic neříkající rodině, aby náhodou nikoho nepopudil proti sobě. Navíc si nedokážu představit, že by premiér zároveň nebyl předsedou vládnoucí strany. Topolánek by to měl nějak dovládnout a před volbama se uvidí..dokážu si tam pak představit Tošenovskýho nebo Zahradila, ten by byl podle mě super.
Chyba byla to, že nedokázali nějak reagovat na to, jak si ty kurvy oranžový koupili socky za 30Kč (poplatek u doktora).
Co se týče Tritonova názoru na to, aby vznikla nová strana, tak si myslím, že to není moc dobrej nápad. Pokud vznikne nějaká nová pravicová kolem Macha, tak se pravice ještě víc rozštěpí a vládnout nebude nikdy. Spíše ten náš systém směřuje (podle výsledků posledních voleb a průzkumů) k tomu, že tady budou dvě velké strany (ODS a ČSSD) a ty malý, jako fláterníci nebo ekoteroristi, skončej. Co mě ale děsí, jsou 20 let po listopadu preference bolševiků... | 30 kc od te doby co zavedli poplatky tak nestojim jako idiot zadne fronty u doktora,pohodicka do 20 minut jsem odbavenej........pred tim byly plny cekarny duchodcu,ktery si tam kratili volne odpoledne........
Ten poplatek je spasa NAS NORMALNICH LIDI.
Jinak ja radsi Bema, Topolanek je na muj vkus uz moc prehustenej..... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|