Nedavno som videl dokument s nazvom SUPERSIZE ME
slo v nom o to ze nejaky tipek ktory sa doteraz stravoval zdravo sportoval... rozhodne zmenit svoju zivotospravu a zistit ci je McDonald skodlivy alebo nie.
urobi to tak ze prestane na mesiac cvicit a zacne zit zivot priemerneho americana ktory denne prejde zopar krokov a samozrejme nebude jest NIC co nema McDonald v ponuke ani ziadnu vodu...a aby toho nebolo malo bude jest supervelke porcie - typicke pre priemerneho americana.
Tak jsem právě dokoukal Burn after reading - Clooney, Pitt, FBI, CIA a kdoví co ještě, jsem si říkal co to bude za akčňák a nakonec mega černá komedie, kdy vlastně celý sled událostí se stane kvůli ženské pracující v posilce, která potřebuje zaplatit 4 plastické operace - takovej pytel sraček co se vysype na ty lidi, to svět ještě neviděl - to musíte vidět
Ten film The pick of destiny (Králové rocku) fakt doporučuju.
Je těžký z toho filmu vybrat nej scénu, protože ten film je celej super, ale tohle taky stojí za to.
Ten film The pick of destiny (Králové rocku) fakt doporučuju.
Je těžký z toho filmu vybrat nej scénu, protože ten film je celej super, ale tohle taky stojí za to.
Neviděl někdo Škola rocku?
Já na to koukal a občas tam jsou dost hluchá místa no, ale nápad skvělej, stejně jako Škola rocku - JB je prostě borec !
Trošku opožděne, ale dnes jde na primě horor " Věc ", sice efekty jako z nějakýho béčka, ale napětí graduje od začátku až do konce, což je u většiny filmů poměrně vzácnej jev
Trošku opožděne, ale dnes jde na primě horor " Věc ", sice efekty jako z nějakýho béčka, ale napětí graduje od začátku až do konce, což je u většiny filmů poměrně vzácnej jev
me to strasne zklamalo, vsichni jak to je dobry a pro me totalni bcko atmosfera zadna nic nevim
me to strasne zklamalo, vsichni jak to je dobry a pro me totalni bcko atmosfera zadna nic nevim
Maj gat...vzdyt je to 20 let stary...Na tu dobu byly ty efekty spickovy, podle me jsou schopny konkurovat i nekterym dnesnim snimkum rekneme z ty B kategorie . Každopádně k zblí byl ten dabing (jo přesne ten "dokonalej" českej dabing), to je věc, která dokáže pohřbít jakejkoli film. Tady uplně posrali tu atmosféru...fakt shit
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Kulový blesk - pěkná česká komedie o stěhovací akci. Docela sem se i nasmál...
7/10
Meet the Spartans - parodie na film 300. Ze začátku to byla aji prdel. A ke všemu tam hraje Carmen Electra . Ale celkově je to pičovina jak řemen, vydržel sem tak do půlky, pak mě to přestalo bavit.
4/10
The Omen - pěknej filmek se skvělou atmosférou, ovšem já čekal něco víc hororovějšího. Párkrát sem se lekl, ale to je tak vše.
Celkem mi to připomnělo film Konec světa (End of Days) s Arnoldem Schwarzeneggerem. Konec světa mi přišel lepší - skvělý hlášky, pěkná akce, herci... Ale je fakt, že sem to viděl když sem byl menší. Takovej odpočinkovej film s Arním.
7/10
Tenacious D - The Pick Of Destiny - po delší době sem na to zase koukl a paráda. Výborná hudební komedie 9/10
Supersize Me - dokument jak o něm psal vird...
citace:
slo v nom o to ze nejaky tipek ktory sa doteraz stravoval zdravo sportoval... rozhodne zmenit svoju zivotospravu a zistit ci je McDonald skodlivy alebo nie.
urobi to tak ze prestane na mesiac cvicit a zacne zit zivot priemerneho americana ktory denne prejde zopar krokov a samozrejme nebude jest NIC co nema McDonald v ponuke ani ziadnu vodu...a aby toho nebolo malo bude jest supervelke porcie - typicke pre priemerneho americana.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru