Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nedávno jsem koukal na zastav a nepřežiješ ( http://www.csfd.cz/film/223256-zastanes-a-neprezijes-crank-zastan-a-neprezijes-crank/ ) Kurýra 3 ( http://www.csfd.cz/film/239459-kuryr-3-transporter-3/ ) a pak ještě Max Payne , ale to se mi vůbec nelíbilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abecedarian napsal:
mirio: Jako muzikál to ujde, možná i lepší než South Park: Peklo na Zemi

Apropo, speciálně pro Geroje, mrkni co chudákovi Bonovi udělali scénáristi South Parku
http://www.ceknito.cz/video/185013

Ano, viděl jsem. Podle mě, to už bylo přehnaný až trapný, ale nedokážu to objektivně a nezaujatě posoudit :-) Bez Bona by to byl super díl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 3:46 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Jj Tenacious D je libovej....
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
abecedarian napsal:

Apropo, speciálně pro Geroje, mrkni co chudákovi Bonovi udělali scénáristi South Parku

Ano, viděl jsem. Podle mě, to už bylo přehnaný až trapný , ale nedokážu to objektivně a nezaujatě posoudit :-) Bez Bona by to byl super díl.
Naopak, bylo to naprosto dokonalé...
abecedarian

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2008 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Geroj napsal:
abecedarian napsal:

Ano, viděl jsem. Podle mě, to už bylo přehnaný až trapný , ale nedokážu to objektivně a nezaujatě posoudit :-) Bez Bona by to byl super díl.
Naopak, bylo to naprosto dokonalé...

Ale kluci nechte toho, příště se tu snad bude hádat i o to, kdo vysere větší hovno
vird

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedavno som videl dokument s nazvom SUPERSIZE ME
slo v nom o to ze nejaky tipek ktory sa doteraz stravoval zdravo sportoval... rozhodne zmenit svoju zivotospravu a zistit ci je McDonald skodlivy alebo nie.
urobi to tak ze prestane na mesiac cvicit a zacne zit zivot priemerneho americana ktory denne prejde zopar krokov a samozrejme nebude jest NIC co nema McDonald v ponuke ani ziadnu vodu...a aby toho nebolo malo bude jest supervelke porcie - typicke pre priemerneho americana.

odporucam pozriet
Menii

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2008 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem právě dokoukal Burn after reading - Clooney, Pitt, FBI, CIA a kdoví co ještě, jsem si říkal co to bude za akčňák a nakonec mega černá komedie, kdy vlastně celý sled událostí se stane kvůli ženské pracující v posilce, která potřebuje zaplatit 4 plastické operace - takovej pytel sraček co se vysype na ty lidi, to svět ještě neviděl - to musíte vidět
Mathaus

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2008 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KURYR 3 me docela zklamal. V tech prvnich dilech je dobrej tvrdak a tady uz hodne vymekl a dokonce se i zamiloval...

CRANK 2 se chysta uz brzy, tak doufam ze to bude aspon stejne dobre jako jednicka. Ta nemela chybu dle meho soudu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
tarzos

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2008 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten film The pick of destiny (Králové rocku) fakt doporučuju.
Je těžký z toho filmu vybrat nej scénu, protože ten film je celej super, ale tohle taky stojí za to.

Neviděl někdo Škola rocku?
Menii

PříspěvekZaslal: st prosinec 24, 2008 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:
Ten film The pick of destiny (Králové rocku) fakt doporučuju.
Je těžký z toho filmu vybrat nej scénu, protože ten film je celej super, ale tohle taky stojí za to.

Neviděl někdo Škola rocku?

Já na to koukal a občas tam jsou dost hluchá místa no, ale nápad skvělej, stejně jako Škola rocku - JB je prostě borec !
Robb

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku opožděne, ale dnes jde na primě horor " Věc ", sice efekty jako z nějakýho béčka, ale napětí graduje od začátku až do konce, což je u většiny filmů poměrně vzácnej jev
Sobi

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A Clockwork Orange (Mechanicky pomeranc)
A Space Odyssey (Vesmirna odysea)
Olovena vesta
Pulp Fiction
Filmy Akiry Kurosawy
Four rooms ( Ctyri pokoje)
m4l

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
Trošku opožděne, ale dnes jde na primě horor " Věc ", sice efekty jako z nějakýho béčka, ale napětí graduje od začátku až do konce, což je u většiny filmů poměrně vzácnej jev

me to strasne zklamalo, vsichni jak to je dobry a pro me totalni bcko atmosfera zadna nic nevim
Azmodan

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2008 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Robb napsal:

me to strasne zklamalo, vsichni jak to je dobry a pro me totalni bcko atmosfera zadna nic nevim

Maj gat...vzdyt je to 20 let stary...Na tu dobu byly ty efekty spickovy, podle me jsou schopny konkurovat i nekterym dnesnim snimkum rekneme z ty B kategorie . Každopádně k zblí byl ten dabing (jo přesne ten "dokonalej" českej dabing), to je věc, která dokáže pohřbít jakejkoli film. Tady uplně posrali tu atmosféru...fakt shit
BUFU

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2008 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulový blesk - pěkná česká komedie o stěhovací akci. Docela sem se i nasmál...
7/10

Meet the Spartans - parodie na film 300. Ze začátku to byla aji prdel. A ke všemu tam hraje Carmen Electra . Ale celkově je to pičovina jak řemen, vydržel sem tak do půlky, pak mě to přestalo bavit.
4/10

The Omen - pěknej filmek se skvělou atmosférou, ovšem já čekal něco víc hororovějšího. Párkrát sem se lekl, ale to je tak vše.
Celkem mi to připomnělo film Konec světa (End of Days) s Arnoldem Schwarzeneggerem. Konec světa mi přišel lepší - skvělý hlášky, pěkná akce, herci... Ale je fakt, že sem to viděl když sem byl menší. Takovej odpočinkovej film s Arním.
7/10

Tenacious D - The Pick Of Destiny - po delší době sem na to zase koukl a paráda. Výborná hudební komedie
9/10

Supersize Me - dokument jak o něm psal vird...
citace:
slo v nom o to ze nejaky tipek ktory sa doteraz stravoval zdravo sportoval... rozhodne zmenit svoju zivotospravu a zistit ci je McDonald skodlivy alebo nie.
urobi to tak ze prestane na mesiac cvicit a zacne zit zivot priemerneho americana ktory denne prejde zopar krokov a samozrejme nebude jest NIC co nema McDonald v ponuke ani ziadnu vodu...a aby toho nebolo malo bude jest supervelke porcie - typicke pre priemerneho americana.

odporucam pozriet
Taky doporučuju.
8/10

Shutter - o tomto filmu už sem psal v topiku horory https://forum.ronnie.cz/post581236.html#581236 - nářez
9/10

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: