|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Iron.Pumping napsal: | ale ten nazev....urcite to zakazou,pac se jedna o rasizmus | No, já si taky myslel kdoví co, ale ...
| Mattoni a.s. napsal: | | Nejoblíbenější česká minerální voda Mattoni se tentokrát inspirovala hořko-sladkou chutí koktejlu, který se v roce 1919 zrodil ve florentském baru. Hrabě Negroni si tehdy do svého drinku z campari a vermutu nechal přilít ještě trochu ginu a netradiční osvěžení bylo na světě. Hořkost campari se sladkým vermutem se spojila s bylinnou chutí ginu a dala vzniknout jednomu ze světově nejpopulárnějších koktejlů. | |
uz kvuli tomu nazvu bych si to nekoupil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
Topolánek to prej ale chlastá _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Topolánek to prej ale chlastá |
proto si to kupujes take
|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
hlavne je to pekne hnusny, nebo aspon me to prijde divny, musel jsem to potom zapit multakem, abych splachnul tu hnusnou chut..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
Teda vy jste citlivky. Jednomu nechutná Matrix, že je hořkej, druhýmu nechutná hořky pití, že je hnusný. Co vám proboha nechat vypít? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Teda vy jste citlivky. Jednomu nechutná Matrix, že je hořkej, druhýmu nechutná hořky pití, že je hnusný. Co vám proboha nechat vypít? |
Gambrinus
|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: so prosinec 20, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | ty woe ted na Prime rikali,ze vezni dostanou na Vanoce darky..ovoce a sladkosti..no to me po.er |
Dostanou tatranku a jabko...zase jim to tolik nezavid nikdy nevis jestli tam taky jednou neskoncis...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2008 7:19 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Iron.Pumping napsal: | ty woe ted na Prime rikali,ze vezni dostanou na Vanoce darky..ovoce a sladkosti..no to me po.er |
Dostanou tatranku a jabko...zase jim to tolik nezavid nikdy nevis jestli tam taky jednou neskoncis... |
dobře,už mlčim
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
Dneska se mně povedlo uplavat za 1.5 hodiny 2525m...což je u nás 101 bazénů.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | | Dneska se mně povedlo uplavat za 1.5 hodiny 2525m...což je u nás 101 bazénů. |
koukám, že do toho jdeš po hlavě stejně jako do té kulturistiky:-) tady ti snad nic nehrozí. Já jsem před nedávnem uplaval 4 bazény, heč:-))
možná bys měl talent pro triatlon? _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 22, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|