|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
ty si z nas robis prdel nie? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
to Jirka,Daymoon: By ste mali moje svedomie nebolo by vám do smiechu:D and nedrzímv dietu a som po súťažiach ,kedy ked nie teraz:Dale ja mám blbú povahu _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | to Jirka,Daymoon: By ste mali moje svedomie nebolo by vám do smiechu:D and nedrzímv dietu a som po súťažiach ,kedy ked nie teraz:Dale ja mám blbú povahu |
Taky jsem měl špatné svědomí, když jsem si dal řízek a kupu salátu, ale když jsem si ty řízky dal 2, už bylo lépe. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | to Jirka,Daymoon: By ste mali moje svedomie nebolo by vám do smiechu:D and nedrzímv dietu a som po súťažiach ,kedy ked nie teraz:Dale ja mám blbú povahu |
Nevim no z lidského hlediska tě fakt nechápu, ale ze sportovního je to obdivuhodné mít takovou vůli
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
To Moog: To je svätá pravda ! vieš ako rád by som sa prežral  ale keď mne hned vyskočí pred oči obrazok že aký s toho budem tlstý  to je čo ,, niečo ako MATRIX _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Uplně jsme doma dostali maminu darkem  radosti plakala a září usměvem  takže vanoce byly šťastne a vesele _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
neboj, ja sa nazerem za teba. Kludne hladuj. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:34 pm Předmět: |
|
|
Nehladujem za to klasika strava ryza cottage,tvaroh maso,zelenina,celozrnný chlieb atd, kakao mlieko džem na dochutenie ovocie ale take super pochutiny koláče ,dezerty čokoládky, zákusky nie :D Ale ja viem kde je u mna problém, že ja sa snažímsi držat dobrú formu _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
Naposledy upravil bodybuilder4 dne st prosinec 24, 2008 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 9:37 pm Předmět: |
|
|
Hlavné niesu darčeky, ale že je rodina pohromade _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|