|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
Jak me letos klasicky neudelaly moc radost darky, tak ty darky co sem dostal od mlady mi udelaly naprosto neskutecnou radost  ... kdyz mi vycitala, ze nevi co mi koupit k vanocum, tak sem ji rekl, at mi koupi flasku zeleny, ze budu spokojenej ... no co mi tak mohla koupit  mam hodnou holku _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 10:18 pm Předmět: |
|
|
Blážo tvou slečnu bych rád poznal, vypadá to na ideální ženu (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 10:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
Však já ti ji nechci ukrást. Jen bych ji rád viděl a možná i vyfotil, protože mi nikdo neuvěří, že jsem ideální ženu potkal (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
Vsak ja vim ... ani by se ti to nepovedlo  Ale fotku sem ti myslim ukazoval, ne? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
Jen některé partie (. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Však já ti ji nechci ukrást. Jen bych ji rád viděl a možná i vyfotil, protože mi nikdo neuvěří, že jsem ideální ženu potkal (: |
Ideální žena je hluchoněmá nymfomanka, vlastnící pivovar.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
Mno tak mě dnes asi také nejvíc hřáli dárečky od přítelkyně ,ale dostal jsem taky jednu věc která mě fakt dostala.Něco po čem jsem toužil jako děcko několik let v kuse,ale nikde to neměli.Teď ,skoro jako 22 letej jsem to konečně dostal.Pozdě ale přece.Nemůžu ale říct co ,protože byste se mi smáli  Takže tak _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
Myslíš že jsem nikdy neměl dudlík ? Co já se nadudlal  né dudlika fakt ne ,ale pobavils mě  Je to více méně model (už jenom proto že na obalu je napsáno "this is not a toy!"  .Jestli jseš fakt zvědavej tak po pm .Leda že by se tu našlo 5 lidí co by to chtěli vědět,ale co je komu do mě takže smůla _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:54 pm Předmět: |
|
|
No teda já to plácnul protože pochybuju že tady bude 5 lidí co by zajímalo co jsem chtěl po stromeček někde mezi lety 7-14 a dostal to ted ze srandy skoro ve 22  Ale jako radost mi to udělalo velkou ,to nebudu lhát  .No ale doufám že jsi poslední ... _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Naposledy upravil Arnie(CZ) dne st prosinec 24, 2008 11:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: st prosinec 24, 2008 11:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|