To Doug ... já nevím, jen mi přišlo divné, že na tom odkazu co jsem postoval nebyl, ale ten tvůj je směrodatnější, takže snad bude vše ok.
Je fakt, ze japonci v tom promu prekvapive kulhaji, uz i Pride byla celkem zmatecna, vzdycky vyletelo kdo vsechno bude fightovat a potom jenom, zraneni, zmena atd.
Jinak udajne ten Overeem s Harim by meli jit ted K-1 a pozdeji mma...
To mu to zase Alistair vrati...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Ten Overeemův zápas je pořád "rumor" - čili není to podepsané, ale Overeem už dopředu v rozhovorech prohlašoval, že půjde na Nový rok s Harim.
Navíc - kolem toho vznikla další bublina, protože už dopředu byl dohodnut nějaký zápas Alistaira s Harim, ale podle MMA pravidel, ale teď zase pan Velkohubý (AO) řekl, že klidně půjde s Harim podle K-1 pravidel...
EDIT Bazzy: Tak zas tak moc bych se od UFC nenavážel, i tam byly, jsou a budou dobré války.
No, jak nemám AO ani BH rád, tak tohle není jejich chyba .... to je neskutečný K-1/Dream bordel.
To je absolutně bez jakýchkoli debat. Ono obecně - ofiko stránky DREAMu pouze v japonštině, do poslední chvíle se často vůbec neví kdo proti komu a zda vůbec atd. Je to až trapné - White to má naopak zorganizované perfektně, tak proč ne Japonci?
EDIT: jacob s.: FEG zastřešuje jak K-1 tak DREAM. :-)
Mirio jasny ze v UFC jde taky sem tam videt nejaky zvířectvo ale podle mýho nazoru takovy ty soccer kicky na leziciho oponenta nebo "slapani zeli" ala mauricio nebo wand nebo jak rampage jemne polozil aronu na zem a dalsi znamy okamziky z PRIDE tohle je u me brutalita
Mirio jasny ze v UFC jde taky sem tam videt nejaky zvířectvo ale podle mýho nazoru takovy ty soccer kicky na leziciho oponenta nebo "slapani zeli" ala mauricio nebo wand nebo jak rampage jemne polozil aronu na zem a dalsi znamy okamziky z PRIDE tohle je u me brutalita
Tak po stompech se mi stýská taky, to zas jo. :-))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru