|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
aaafernando

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deviator
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
| aaafernando napsal: | | BUFU napsal: | | agnez napsal: | | CrazyLom napsal: | | hoši hrůza to číst. komu smrdí rum, tomu smrdí práca! u mě jasně vede nad vodkou, ze které jsem teda zažil mnohem horší blití |
Ne nadarmo se říká RUM-Rychlý umrtvovač mozku.Ale rum piju,jen né božkov nebo tuzemáka |
Rozumně Uložená Měna | ze rum...me pomrda...rum ano ale ovsem jenom bily...vcera sme zacinali pekne flasou bacardi s colou pak fernet citrus s tonikem (zda se ze sem se do toho piti zamiloval tak jako do martini )v 10 byla dost dobra nalada ap ka to nejakej zmrd pokazil tim ze odstrelil hasicak...takze mi sel stav do hajzlu tak se zacinalo znovu...no a to uz sem pak pil co slo pod ruku...tequila,vodka atd...no moc to bylo... takhle nechu uz dlouho chlastat...az nekdy po diete... |
Bacardi sem taky chlastal,není rum jako rum.
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | Rum mě výborná věc, před 2 týdnama jsem vychlastal flašku rumu a ráno jsem se probral v křoví se zlomeným rypákem. |
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
Kuriozita v tomto topicu: Mám 19 rokov a ešte som nemal v ústach ani kvapku alkoholu _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | Kuriozita v tomto topicu: Mám 19 rokov a ešte som nemal v ústach ani kvapku alkoholu |
jak je to mozne?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | Kuriozita v tomto topicu: Mám 19 rokov a ešte som nemal v ústach ani kvapku alkoholu |
černoprdelník ? svědek Jehovův ? otec alkoholik ? nebo si myslíš, že alkohol je zabiják svalů a nebude z tebe M.O ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | agnez napsal: | | 6 Cuba Libre,2pivka,šampanské,Jídlo nepočítám,ale nic mi nebylo, musel sem se starat o něákého bezdomovce u mě v koupelně.. |
To bude urcite nejakej dvojsmysl nebo party u tebe doma |
nekdo si taha domu buchty a nekdo bezdomace kazdej sme jinej
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
tak si seš kurevsky divnej člověk. Ty zřejmě doufáš že se staneš profesionální kulturistou, že?
EDIT: tak tu kapku alkoholu zkus, třeba se ti to tak zalíbí jako mě a budeš den co den vymletej.
Naposledy upravil Raynor dne čt leden 01, 2009 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | bodybuilder4 napsal: | Kuriozita v tomto topicu: Mám 19 rokov a ešte som nemal v ústach ani kvapku alkoholu |
tak si seš kurevsky divnej člověk. Ty zřejmě doufáš že se staneš profesionální kulturistou, že? |
v 16 ti letech jsem si take myslel,ze budu jako Arnold neber mu sny...casem zjisti,ze 99 procent lidi nikdy nebude jako on
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Tak a končíme....32 piv je moc....vrátil jsem se ve 12 "ráno" a ještě na jinou kolej....už nepiju a hned jak budu capable založim si log, tohle chce změnu |
jsi KING tohohle topicu...gratuluji MISTRE....
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
tyjo po 32 pivech bych zacal verit v boha :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | tyjo po 32 pivech bych zacal verit v boha :-)) |
byl si vcera nekde?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|