|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | tyjo po 32 pivech bych zacal verit v boha :-)) |
koľkokrát si bol medzi tým na wecko? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Triton

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Triton napsal: | Tak a končíme....32 piv je moc....vrátil jsem se ve 12 "ráno" a ještě na jinou kolej....už nepiju a hned jak budu capable založim si log, tohle chce změnu |
jsi KING tohohle topicu...gratuluji MISTRE.... |
Tohle je hodně smutný rekord, nic na odiv, ale čim bych se chlubil je to, že jsem se po tom nepoblil
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Tak a končíme....32 piv je moc....vrátil jsem se ve 12 "ráno" a ještě na jinou kolej....už nepiju a hned jak budu capable založim si log, tohle chce změnu |
malá duha seš
já taky kalil a dost a hodně míchal....ale špatně mi není domů jsem přišel v 7.....já přišel tak ke snídani......ale ty už přímo na oběd .....
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Triton napsal: | Tak a končíme....32 piv je moc....vrátil jsem se ve 12 "ráno" a ještě na jinou kolej....už nepiju a hned jak budu capable založim si log, tohle chce změnu |
jsi KING tohohle topicu...gratuluji MISTRE.... |
Tohle je hodně smutný rekord, nic na odiv, ale čim bych se chlubil je to, že jsem se po tom nepoblil |
to je tim treninkem ted ti budou psat vsichni PM o radu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | 8 piv, 7 tulamorek, 3 morgeny, 1 slivovice a lahev sampana...mozna este neco dalsiho, ale nevim..nemuzu si vsechno pamatovat
zadna prehnanost..skoro takovy klasicky mnozstvi |
preji dobre rano...tak co,jaka je vopice
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Luster napsal: | 8 piv, 7 tulamorek, 3 morgeny, 1 slivovice a lahev sampana...mozna este neco dalsiho, ale nevim..nemuzu si vsechno pamatovat
zadna prehnanost..skoro takovy klasicky mnozstvi |
preji dobre rano...tak co,jaka je vopice |
zadny rano...ja vstaval uz ve 12, takze sem naspal asi 4 hodiny a probudil se v nadhernym svezim stavu
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | bodybuilder4 napsal: | Kuriozita v tomto topicu: Mám 19 rokov a ešte som nemal v ústach ani kvapku alkoholu |
tak si seš kurevsky divnej člověk. Ty zřejmě doufáš že se staneš profesionální kulturistou, že?
EDIT: tak tu kapku alkoholu zkus, třeba se ti to tak zalíbí jako mě a budeš den co den vymletej. |
Tak isto sa môžem stať profesionálom ako napríklad ty, alebo ako sa ním stal James,,Flex,,Lewis!!! Alebo hádam oni sú z inej planéty ?? alebo..
No ale tu sa to láme, budsi dáš chlast alebo pojdeš makať _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 9:51 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: |
Tak isto sa môžem stať profesionálom ako napríklad ty, alebo ako sa ním stal James,,Flex,,Lewis!!! Alebo hádam oni sú z inej planéty ?? alebo..
No ale tu sa to láme, budsi dáš chlast alebo pojdeš makať | Jasně, a tak isto můžeš vyhrát tour de france a nebo star dance. Nebo možná ne, protože buď máš genetiku, nebo nemáš, a nech mě hádat ... nemáš .
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | bodybuilder4 napsal: |
No ale tu sa to láme, budsi dáš chlast alebo pojdeš makať | Jasně, a tak isto můžeš vyhrát tour de france a nebo star dance. Nebo možná ne, protože buď máš genetiku, nebo nemáš, a nech mě hádat ... nemáš . |
Teraz ti sem dám jednu fotku neveriaci TOMAS
Francisco Benfatto 20rokov
Francisco Benfatto a jeho vrchol!
MAL GENETIKU TY CHYTRAK!!!
_________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 10:02 pm Předmět: |
|
|
Ano, to je argument
btw ty fotky byly 2
Naposledy upravil Triton dne čt leden 01, 2009 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | bodybuilder4 napsal: |
No ale tu sa to láme, budsi dáš chlast alebo pojdeš makať | Jasně, a tak isto můžeš vyhrát tour de france a nebo star dance. Nebo možná ne, protože buď máš genetiku, nebo nemáš, a nech mě hádat ... nemáš . |
...a nebo možná zjistíš, že tím, že seš abstinent, si v kariéře kultíka moc nepomůžeš...
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
to bodybuilder:ja rikam, ze vzdy je sance
to supporter: po alkoholu jeste nikomu svaly nenarostly nebo snad ano? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 10:09 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | to bodybuilder:ja rikam, ze vzdy je sance
to supporter: po alkoholu jeste nikomu svaly nenarostly nebo snad ano? |
to netvrdim, ale priklady jako Adam Cibula hovoří za vše...to samý Lojza Pek...můj dobrej kámoš s ním trénoval v Sandowě a 3-4 piva po treninku u Lojzy nebyl problém. Já jen říkám, že ikdyby alkohol pil, ALE SAMOZŘEJMĚ NE DENNĚ, tak 3-4 pivka týdně mu nic neudělají a jistojistě z něho bude Benfato
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|