Alkoholikovo okénko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 44, 45, 46  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkoholikovo okénko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak často pijete alkohol?
Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice
4%
 4%  [ 12 ]
Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju
0%
 0%  [ 2 ]
Jednou v týdnu na hadry
21%
 21%  [ 55 ]
Občas
52%
 52%  [ 136 ]
Co je to alkohol?
20%
 20%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 257

Autor Zpráva
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2009 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bodybuilder4 napsal:
predovšetkým hlavného nepriateľa kulturistiky

JJ taková Chlumská 12 pivečko ...nedej bože ADV 40 % vodka....to sou zabijáci pódií
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je hodně dobrej argument. Když pominu, že samozřejmě je vidět, že tam ta genetika dobrá je . Ale myslím že by bylo fajn, kdybys poslal svoji fotku, profíku . A dej si vedle ní fotky z vedlejšího topicu Profíci zamlada, jestli tam bude nějakej rozdíl .

Nebudu tě napínat, hrát závodní šipky výborně se určitě dá, i když začneš v 25 a budeš mít špatnou genetiku, ale být dobrej profi kulturista jaksi bez genetiky nejde .

citace:
To určite nie, ja v tom vidím Metlu ľudstva! a predovšetkým hlavného nepriateľa kulturistiky

Ty metlo, a co pro svět děláš tak užitečnýho, když je podle tebe alkohol to nejhorší . Doufám že minimálně vyvíjíš vakcínu proti ajdě a sponzoruješ malý černoušky v Africe mezi pauzama v masturbaci nad vaskularitou tvýho bicepsu ...

Naposledy upravil LJ dne pá leden 02, 2009 12:41 am, celkově upraveno 1 krát
sqip

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FINLANDIA FOREVER AND EVER
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že ste se o silvestra pěkně zlily....
Za to mě ty kundy "kámoši" nechaly vožralýho venku a šli domu, ale zase je fakt, že mě chlastat nikdo neutil
Sobi

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 2:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Sobi dne pá leden 02, 2009 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
LJ

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 4:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na člověkovi co si cituji "odrovná zdraví alkoholem" není nic nebezpečnýho, je to jeho osobní problém. Například film Bad Santa je toho důkazem, ožralej se sice občas poblil nebo pochcal, ale jinak to byl hodnej pán .

Jak jsem psal níž, na světě je určitě spousta hroznejch věcí, jako třeba války, nemoci, hladomor, kastování, totalitní režimy, tofu salámy apod., drogy sou určitě hrozný, ale alkohol je v žebříčku zásadních problémů určitě jinde než na čele peletonu .

Největší hrozbou kulturisty je, že se z něho stane samolibej narcis fixovanej na svý míry víc než normální svět, ve třiceti zjistí, že umí hovno a má leda nenaplněný ambice profesionálního sportovce a pár vedlejších účinků bobků, promne si oholenou hlavu a pak zastřelí sebe a svou starou ...
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobi napsal:
Alkohol povazuji za nejhorsi drogu na svete...horsi nez kokain...horsi nez pervitim piko hero crack a dalsi zrudnosti...ikdyz LSD maj pekny obrazky...tak alkohol pro mne vede...jde o to ze je bezne dostupny...clovek vypada blbe kdyz se pri pripitku nenapije..nebo kdyz se treba nenapije s kamarady....vetsina lidi to druhym vnucuje kdyz nechcou...a co vi vite..treba ta jedna sklenka mu zachutna a zacne nasavat vic a vic...aaz se z neho stane velice agresivni nebezpecny a psychicky labilni clovek ktery misto cinek drzi v ruce lahev a odrovna si zdravi.....

vseho s mirou

ale prosimte..rict, ze je alkohol horsi nez tyhle drogy a zvlast teda pernik a herak (zminovat crack je tady trochu out) je strasna picovina
porovnej cloveka, kterej se dejme tomu 2x tejdne vozere s nekym kdo 2x tejdne vyluxuje pytel pika...po urcitym case poznas rozdil
abecedarian

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ a jeho alkoholová lobby. Lidi nenaleťte mu, tady se rozplývá nad neškodností chlastu a ve vedlejším logu se přiznal, že se při cvičení posrává, což asi nebude dáno nekvalitním protejnem, že
Jo a myslím, že díky alkoholu se postřílelo víc lidí, než díky tomu smyšlenýmu blábolu co uvádíš výše
PS: Bad Santa byl moc pěknej film
LJ

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje lobby je jednoduchá, jako latentní alkoholik si to můžu dovolit . Ale otázka byla - nejhorší hrozba kulturisty - popř. lidstva...což by mohly bejt možná rychlý cukry nebo diabetes popř. nějaká mozková nebo srdeční příhoda vs. SIDA a hladomor u lidstva...Kam se hrabe pan Pešek a jeho dvě dvanáctky každej večer u Henryho
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Kam se hrabe pan Pešek a jeho dvě dvanáctky každej večer u Henryho

stejne je to jenom STBacka svine
LJ

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší je Pepan , já ty motorky neukrad, já je jenom rozmontoval ... tak Pepane, to je spoluvina, protože si to neohlásil, byli ste víc jak 3, to máš 5-8 na tvrdo a tu sušičku na prádlo si asi už nekoupíte
abecedarian

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
LJ napsal:
Kam se hrabe pan Pešek a jeho dvě dvanáctky každej večer u Henryho

stejne je to jenom STBacka svine

Teda čumím, kolik z vás na tu kokotinu čumí. Podle mě to byl vychcanec Stárek
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Nejlepší je Pepan , já ty motorky neukrad, já je jenom rozmontoval ... tak Pepane, to je spoluvina, protože si to neohlásil, byli ste víc jak 3, to máš 5-8 na tvrdo a tu sušičku na prádlo si asi už nekoupíte

Pepan je hroznej frajer , ale nesnasim tu jeho vypasenou Simonu, radsi by mel jit Pepan do Majdy
jinak k tematu: jednou sem potkal v baru Jardu Hejla, kalil tam s nama asi do 1 odpoledne
LJ

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tématu: Na Jardu Hejla má leda starej stalker Kukačka ...A vobecně všechny ty princezny co maj křoví v Ulici sou pěkný, i ta v tom kadeřnictví
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2009 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj Kukacka a jeho brilantni herecke vykony..ten clovek je obrovsky kreativni Jeden z top dilu byl, kdyz mezi nim a Farskou propukla vasen na hotelovym pokoji

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkoholikovo okénko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 44, 45, 46  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: