|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
Me se nejvic libi ta slecna co je jako z dvojcat s tim klukem. To bude jednou super samica...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
včera 0,5 litru vodky finlandia na ex za 22 sekund. Pak už si jen pamatuju, že jsem se ráno probudil pochcanej a poblitej.. Díky bohu ne posranej.
Dneska s radostí vychlastám vodku Rasputin 70%
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
mas aspon jeden normalny dovod preco by si to robil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
| esprit napsal: | | mas aspon jeden normalny dovod preco by si to robil? |
normální ne, mám jen spoustu nenormálních
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
vies preco sa pytam? lebo jediny normalny dovod podlamna by bol keby ti ponukli vela vela penazi. a aj potom by som musel prizmurit oko:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:16 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sobi dne pá leden 02, 2009 1:49 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | abecedarian napsal: | LJ a jeho alkoholová lobby. Lidi nenaleťte mu, tady se rozplývá nad neškodností chlastu a ve vedlejším logu se přiznal, že se při cvičení posrává, což asi nebude dáno nekvalitním protejnem, že
Jo a myslím, že díky alkoholu se postřílelo víc lidí, než díky tomu smyšlenýmu blábolu co uvádíš výše
PS: Bad Santa byl moc pěknej film |
tvrdim ze chlast je nebezpecnejsi protoze se k nemu snadneji dostanes...ale nepopiram ze chlastam také....ja vim ze to mozna zni jako picovina...na prvni pohled to co jsem napsal..ale kdyz se clovek zamysli ale opravdu tvrde..pochopi |
a k fetu se snadno nedostaneš? perník seženeš téměř na každým kroku a trávu ti prodá kdejakej 14 letej parchant.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:22 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sobi dne pá leden 02, 2009 1:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | ANo ale nevnucuje ti ho kazdy druhy clovek |
mě jo
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | abecedarian napsal: | LJ a jeho alkoholová lobby. Lidi nenaleťte mu, tady se rozplývá nad neškodností chlastu a ve vedlejším logu se přiznal, že se při cvičení posrává, což asi nebude dáno nekvalitním protejnem, že
Jo a myslím, že díky alkoholu se postřílelo víc lidí, než díky tomu smyšlenýmu blábolu co uvádíš výše
PS: Bad Santa byl moc pěknej film |
tvrdim ze chlast je nebezpecnejsi protoze se k nemu snadneji dostanes...ale nepopiram ze chlastam také....ja vim ze to mozna zni jako picovina...na prvni pohled to co jsem napsal..ale kdyz se clovek zamysli ale opravdu tvrde..pochopi |
Nevím proč quotuješ (co jsem to zas vymyslel ) zrovna mě, to jsem reagoval na LJ. Mimochodem, já tohle nepochopím, jediná věc co dokážu udělat tvrdou nebo měkkou na myšlení nepoužívám _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|