|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PAVUK

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Arnie (CZ) napsal: | | kwaker napsal: | | http://www.novinky.cz/clanek/157707-terminatora-ochrani-knihovna-kongresu-jako-vyznamne-dilo.html |
Tak souhlasim ,kultovní dílo to bezesporu je,aspoň pro mě, ale národní památka ? Do učebnic? No něco to asi o tom národu vypovídá... |
Si robis srandu, nie? :-) Nechci aby som posudzoval cesky narod podla najpopularnejsieho moderatora (Leos Mares) a podla prezidenta (Vaclav Klaus). A podla coho budeme posudzovat slovensky narod? Podla toho, ze narodny hrdina je lupezny vrah (Janosik) a podla toho, ze prezidentom je, ehm, kto vlastne? ;-)
Kasli na to, nech si maju Terminatora v ucebniciach :-) Aj tak bude v roku 2012 koniec sveta :-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Arnie (CZ) napsal: | | kwaker napsal: | | http://www.novinky.cz/clanek/157707-terminatora-ochrani-knihovna-kongresu-jako-vyznamne-dilo.html |
Tak souhlasim ,kultovní dílo to bezesporu je,aspoň pro mě, ale národní památka ? Do učebnic? No něco to asi o tom národu vypovídá... |
Si robis srandu, nie? :-) Nechci aby som posudzoval cesky narod podla najpopularnejsieho moderatora (Leos Mares) a podla prezidenta (Vaclav Klaus). A podla coho budeme posudzovat slovensky narod? Podla toho, ze narodny hrdina je lupezny vrah (Janosik) a podla toho, ze prezidentom je, ehm, kto vlastne? ;-)
Kasli na to, nech si maju Terminatora v ucebniciach :-) Aj tak bude v roku 2012 koniec sveta :-) |
Jánošíka? o určitě ne. Já si pod pojmem Slovensko představím velmi, ale velmi osamoceného baču obklopeného velkou spoustou roztomilých oveček
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Diana napsal: | Já si pod pojmem Slovensko představím velmi, ale velmi osamoceného baču obklopeného velkou spoustou roztomilých oveček |
Ved pockaj v posilke :-) To tam budemee my dvaja obklopeni kopou novorocnych navstevnikov :-) Potom sa porozpravame ;-) Ostali Ti este nejake vianocne kolace? :-) |
¨
Bééé..ovečka Daisy Pamatuješ na ten film, kde měla ovce podvazkový pás ?
Když na mě budeš ve fitku hodný ( pustíš mě dělat bicepsový zdvih u dřepovacího stojanu a nebudeš mi říkat "úchyláku a zvrhlíku" ), přinesu ti cukroví. Ještě něco mám!
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Když na mě budeš ve fitku hodný ( pustíš mě dělat bicepsový zdvih u dřepovacího stojanu a nebudeš mi říkat "úchyláku a zvrhlíku" ), přinesu ti cukroví. Ještě něco mám! |
Dohodnute :-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Arnie (CZ) napsal: | | kwaker napsal: | | http://www.novinky.cz/clanek/157707-terminatora-ochrani-knihovna-kongresu-jako-vyznamne-dilo.html |
To jako ze to je narod Terminatoru? Prosimte kdyz chces o necem "vypovidat" tak se tam aspon zajet podivat, nebo jeste lepe na par mesicu studovat nebo pracovat. Soudit podle jednoho sci-fi filmu, je ponekud hloupe. |
Narod Terminárotů? Něco takovýho můžeš říct asi jen ty nezlob se na mě.Ne takhle jsem to opravdu nemyslel ... Je vidět že se na ten net chodíš především hádat.
(ale že amíky za to jak v posledních letech vystupovali moc nemusim to je pravda ,to zas neřikám že ne,ale to sem už nepatří...) _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Naposledy upravil Arnie(CZ) dne pá leden 02, 2009 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Arnie:
Prosimte uklidni se hadas se tady akorat ty. Tvuj vyblitek o Americanech se rovna asi tomu jako kdyz ja reknu ze vsichni boxeri jsou vymlacene palice. Libi? Asi ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
Já neřikám že všichni amíci jsou vypatlanci,to tvrdíš jen ty . OK ,nechme toho ,stejně to nikam nevede .... _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
No dobra. Abych to shrnul tak jedine co je na tom filmu "nekulturniho" je ze se tam strili vic nez je "korektni". Kdyby ten film vybrali do top ten tak bych taky pozvedl oboci. Ovsem top 500 je OK.
A ohledne kultury. Vis treba ze Sokrates, Platon i Aristoteles schvalovali otroctvi? Bili staroveci Rekove diky tomu podle tebe nekulturni barbari?
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | všichni rozhodně ne, ale značná většina Američanů jsou vypatlanci |
To se da rict v podstate o kazdem narodu. Nejzajimavejsi na tom je ze se do teto vetsiny nikdo dobrovolne nehlasi
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
Takze, krome sebeucty, jsem nasel vsechno co jsem behem silvestrovsko-novorocniho tahu ztratil. Joooo! No a na to ostatni snad behem roku zapomenu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Takze, krome sebeucty, jsem nasel vsechno co jsem behem silvestrovsko-novorocniho tahu ztratil. Joooo! No a na to ostatni snad behem roku zapomenu. |
V to taky doufám
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
Tak já ještě dodám,nevim proč pořád píšeš o filmu terminator a o tom jak bys ho taky do top 10 nedal atd... kdo řekl že bych ho nedal do top 10 ? Pro mě je film Terminator jeden z nejlepších filmů dob a taky jsem to psal.Psal jsem o tom že je KULTOVNI. Ale nesouhlasim s tím že by něco co vytvořili filmaři ,prostě fiktivní sci-fi film měl být zařazen do kulturních památek aby se jednou americká mládež učila o tom jak toto dílo významě ovlivnilo americký národ...to mi přijde prostě trošku na hlavu.Nic jinýho v tom nebylo.Toť mů názor ,ty máš svůj a já ho beru.A už to prosim tě neřešme a nezasírejme to tu. _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Douglas napsal: | Takze, krome sebeucty, jsem nasel vsechno co jsem behem silvestrovsko-novorocniho tahu ztratil. Joooo! No a na to ostatni snad behem roku zapomenu. |
V to taky doufám |
no tak treba ty zensky nebyly zas tak osklivy, jak rikaj ostatni
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|