Nemate nekdo odkaz na naky stranky kde se daj stahnout naky dobry filmy??
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
po dlhej ,dlhej dobe som si opat pozret KLUB RVACU a musim povedat ze je to jeden z najuzasnejsich filmov s perfektnou pointou ake som kedy videl 10/10
prave som dopozeral SMOKING ACES/SEJMOUT ESO celkom dobre dost krvave ale mnie je to ten typ filmu kedy je vam jasne od piatej minuty ako to dopadne pre mna 7/10
po dlhej ,dlhej dobe som si opat pozret KLUB RVACU a musim povedat ze je to jeden z najuzasnejsich filmov s perfektnou pointou ake som kedy videl 10/10
prave som dopozeral SMOKING ACES/SEJMOUT ESO celkom dobre dost krvave ale mnie je to ten typ filmu kedy je vam jasne od piatej minuty ako to dopadne pre mna 7/10
Souhlas. Když sem poprvé viděl Klub Rváčů, hodně mě to vzalo.
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Objevil jsem Big bang theory. Je to po Byl jednou jeden život první zábavnej seriál s opravdu edukativním podtextem (když nepočítám Sex ve městě, protože rady jak se psychicky vyrovnat s ženským klimakteriem mi prostě nejsou k ničemu) !
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
poprve jsem videl 16 let stary film The Crow (Vrana) a udelal na me obrovsky dojem,jak po hudebni tak po herecke strance i kdyz komiksy zrovna nevyhledavam,tohle je moc dobry i kdyz smutny film,tim co se stalo pri nataceni
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru