Dnes jsem si chtěl otestovat maximum v dřepu, ale vůbec jsem nebyl spokojený s výkonem. Po únavném včerejšku bez jídla a obdobném dnešku, bez sparina a sám ve fitku, to nebyl nejlepší nápad.
A jelikož je třeba vycházet z maxima, které se blíží podmínkám na soutěži, tak si dřep ještě zopakuji.
super vykony snad jen ten drep je tvoje jedina mensi slabina ale evidentne to na zavodech vubec nehralo roli takze to zas tolik nevadi
chstas se na silovku? co pojedes pekneho?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Lukasi, ty zkousis maximalku na drep aniz by si za tebe nekdo stoupl? z toho mi jde mraz po zadech kdyz vidim jak tam sam cupitas se cvrt tunou za krkem
Lukasi, ty zkousis maximalku na drep aniz by si za tebe nekdo stoupl? z toho mi jde mraz po zadech kdyz vidim jak tam sam cupitas se cvrt tunou za krkem
A to mu do toho hral jeste Marek Ztraceny. At je Lukas rad ze se mu neco nestalo :-)
_________________ Proud member of the Axis of evil
Neplánuješ zaraďovat do tréningu aspoň raz týždenne nácvik jednotlivých disciplín?Si myslím, že by to bolo vhodné, predsa program, ktorý si uviedol mi pripadá trošku vedla, bez množstva vhodných strongmanských cvikov, ktoré by ti mohli pomôcť sa dalej zlepšovať, toť moj názor, každopádne želám všetko dobré a teším sa na reporty zo závodov:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ještě o tom uvažuji, počkám tři týdny a pokud trénink nebude moc těžký, tak to udělám, jak říkáš a přidám doplňkové cviky.
Jinak v té tabulce nejsou samozřejmě zahrnuty zahřívací serie a odpočinkové periody mezi seriemi. Ty se pohybují od 30 sekund do 1m30s.
Ale na druhou stranu zbývá do začátku sezony asi pět měsíců, tak jsem si chtěl vyzkoušet čistě pwl program, s tím, že na natrénování disciplín bude dost času.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru