Tato zpráva pochází z japonského blogu Omasuki Fight.
Jeho K1 debut by se měl údajně odehrát v březnu proti vycházející hvězdě K1 Badr Harimu. K1 je v podstatě kickbox bez loktů a dlouhých klinčů. To by mělo Kimbovi vyhovovat a nemusel by se obávat boje na zemi, jako při zápasech MMA.
K1 je v podstatě kickbox bez loktů a dlouhých klinčů. To by mělo Kimbovi vyhovovat a nemusel by se obávat boje na zemi, jako při zápasech MMA .
ahaaaa
xx76 v podstatě jen přeložil co píšou na těch stránkách v odkaze, takže se tady u vás asi nesnažil rozumovat
nj lenze v k-1 su trosku iny strajkeri ako v MMA to bude rychle
OK let me get this straight, Kimbo will be signed by K-1 to fight in March and be subsequently destroyed by one of the greatest kickboxers walking the planet. If this is true, maybe Kimbo hasn't done any research on Hari, because he stands ZERO chance of beating Hari in a kickboxing bout . Of course we would even get to see this massacre on HDNET now, more power to him, but if I were his manager I would try to put him in a match where he would at least stand a chance. Bob Sapp, anyone? uvidíme, třeba Kimbo překvapí
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Douglas:
Moudre rozhodnuti? Das mi nejaky priklad kdy prechod do nizsi kategorie nebo slabsi organizace vyresil problem s klesajici formou? Jiste, uroven a konkurence v MW je nizsi nez v LHW, tim ale zaroven i atraktivita zapasu.
Jediny opravdu atraktivni zapas bude se Silvou kdy zrejme Wand dostane na budku stejne jako Henderson ktery take zvolil cestu do MW. Smysl by mi to davalo jen kdyby Anderson zaroven presel do LHW, coz bych si pral.
Taky nevim z ceho chce Wand shazovat dalsich 9 kg kdyz uz ted nema z fighterskeho pohledu zadny tuk. Ale chapu ze to asi neni z jeho hlavy a bylo mu to doporuceno Danou.
Douglas:
Moudre rozhodnuti? Das mi nejaky priklad kdy prechod do nizsi kategorie nebo slabsi organizace vyresil problem s klesajici formou? Jiste, uroven a konkurence v MW je nizsi nez v LHW, tim ale zaroven i atraktivita zapasu.
Murilo Rua, Nick Diaz, B. J. Penn.
MalajskyTygr napsal:
Jediny opravdu atraktivni zapas bude se Silvou kdy zrejme Wand dostane na budku stejne jako Henderson ktery take zvolil cestu do MW. Smysl by mi to davalo jen kdyby Anderson zaroven presel do LHW, coz bych si pral.
Taky nevim z ceho chce Wand shazovat dalsich 9 kg kdyz uz ted nema z fighterskeho pohledu zadny tuk. Ale chapu ze to asi neni z jeho hlavy a bylo mu to doporuceno Danou.
Silva asi pujde do LHW i kdyz s Wandem si asi zazapasi.
Podle me je to moudre rozhodnuti, Wand i kdyz nastupoval v Pride v HW, tak mel vzdycky max 95 kilo - jeho normalni tel. hmotnost. Normalni tel. hmotnost lidi v LHW je kolem 100kg. Treba i Spider shazuje z cca 98kg. A neni to o tuku, ale o vode. Je naprosto normalni, ze fighteri nstoupi v den zapasu o 5-8kg tezsi, nez den pred tim na vazeni. Je to bezne u boxu, juda, zapasu atd... Napr pri prenosu z OH rikal pri judu komentator, ze nas Jezek za par hodin po vazeni ma pravdepodobne vahu o 3-5kg vetsi a ze je tim zvyhodneny oprti jinym turnajum, kdy je napr vazeni v 10 a zapasi se ve 12 hod. (Sice mu to bylo nakonec hovno platne, ale realny predpoklad to byl..)
Wandovi to muze prodlouzit karieru a to je to, co potrebuje. Nikdo nemladne, ma za sebou spoustu tezkych KO a on treba o prechodu do MW uvazoval uz po zapasu s Liddellem.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
No já nevím, jestli je to moudré rozhodnutí. Opravdu už nemá kde zhazovat a podle toho co jsem četl, tak např. na PRIDE Final Conflict Absolute (ten turnaj, kde ho Crocop vyřídil highkickem, viz. tady https://forum.ronnie.cz/post583018.html#583018 ) přišel dokonce ještě těžší než Mirko. Už v LHW na něm bylo vidět, že ta kostra není zdaleka tak obalená svaly, jak jsme u něj byli zvyklí (vím, o svalech to není, bla bla bla... :-) ), tak si ho v MW už ani nedokážu představit.
Ale uvidíme, v MW nepadají takové bomby, tak ho snad hlava nezradí a zkušeností má na rozdávání...
shodit se to da, nikde neni psano ze bude shazovat jen tuk
spis me sere ze to takhle vzdava, ja vim ze v UFC jsou momentalne nejvetsi jmena ale proc se kua na to nevysere a nejde do japonska? co si budem nalhavat: nacukroval by, byl by zase dobrej a pritahlo by to zase stary hvezdy ktery po padu pride museli najit domov ve zkurvenym UFC atd
prohraju par fightu zjistim nebo aspon myslim si ze na to tady nemam tak du níž, tohle neni důstojnej odchod pro takovou legendu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru