nechápu proč ho musej dávat jakmile skončil hned zase od začátku
Jo, to jsem si taky říkal, proč to hned točej dokola. Asi se jim líbí, jakou mají sledovanost. Snad se nám to tak rychle neokouká. Má to i výhodu. Už pár měsíců nekoukáme na zprávy na Nově
já to mám trochu jinak..všechny přátele mám na divkách, i když jsem se na ně na primě taky párkrát podíval, proto jsem nedočkavej*a01*no a jelikož maj friends, jestli jsem to správně spočítal 241 dílů, tak se můžu někdy na konci srpna těšit na futuramu btw na zprávy na nově aspoň trochu inteligentní člověk nekouká, i kdyby přátelé nebyli
boze....co se tam porad resi? To je jeste nikdo nenasel? Nebo jsou v kazde serii novi? :-)
jeste ze jedine 2 serialy, kterym jsem kdy propadl, byly Zelvy ninja a Esmeralda
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru