Před pár dny jsem viděl Any given sunday . Al Pacino zahrál výborně, pár akcí z am. fotbalu tkay bylo vidět. Bylo to celkem zajímavý, kdo má rád sportovní filmy, můžu doporučit. Režie Oliver Stone.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Ak ma niekto chut na klasiku,vcera som so zbierky po dlhej dobe vytiahol Sedem Samurajov a Rashomon (1954 a 1950).Vyborne filmy,stoji za to si ich pozriet.Stale ma fascinuje Kurosawov styl
Právě proto mi to tak dlouho trvá. Asi před dvěma lety jsem viděl půlku a od té doby se k tomu nemůžu dostat a chci to vidět celé. Ale co nejdřív to udělám
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Pokud jde o Mechanicky pomeranc doporucuju nejdrive shlednout film a pak az predcist knihu...mistrovske dilo Stanleho Kubricka vychutnate kdyz nebude vedet co vas ceka podle predlohy filmu..ta se trochu lisi od filmu a film by vam pak zkazil chut.
Cely film je doprovazen vaznou hudbou ktera filmu na osobity nadech...po tomhle filmu jsme zacal milovat vaznou hudbu...
The Wrestler (jak uz tady nekdo psal) je perfektni film, takovou hutnou atmosferu, plnou beznadeje, deprese,samoty a bezmoci,lidove receno - sracek - jsem dlooouho nezazil a konec je bravurni
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru