hej prostě nechápu, kde se ty filmy berou bože Python 2 musí být taky luxusní sračk. Ale docela rád bych se na to podíval, protože moje fantazie by tohle asi nevymyslela
_________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
_________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
BUFU a Peacer: já jsem viděl jen jeden film to bylo to reqiem...takový psycho je to je to film o fetácích stříhy podobné jako u šňup zrychlování scén a naopak, akorád to neni vtipně pojaté, ale spíše tragické
Tady přikládám seznam: http://my.opera.com/A!R/blog/2007/08/21/25-nejnebezpecnejsich-filmu-historie
ten odkaz zkopirujte, nechápu proč se nechce vložit
vird: koukni na to reqiem je to podobný, ale tragický
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
No tak sem se na ten seznam mkrnul, videl z toho asi dva filmy.. ale u filmu Eraserhead se tomu zarazeni do seznamu vubec nedivim ... uz se to tu resilo, jestli je nekdo schopnej tenhle film dat az do konce, tak klobouk dolu...
MASTER: dík, Requiem netřeba připomínat
Celkově ty filmy od Aronofskyho jsou psycho. Viděl sem ten Requiem, Pí a ještě se chystám na Fontánu a Wrestlera (toho tu taky všici chválí). Pí je taky pěknej úlet, ale o tom už sem tu psal...
No tak sem se na ten seznam mkrnul, videl z toho asi dva filmy.. ale u filmu Eraserhead se tomu zarazeni do seznamu vubec nedivim ... uz se to tu resilo, jestli je nekdo schopnej tenhle film dat az do konce, tak klobouk dolu...
Kámoš to prej viděl a prej to vůbec nepochopil a jak jsem tak koukal tak to asi nikdo nepochopil, nebo se pletu? Já se na tu mazací hlavu taky chystám
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
MASTER: dík, Requiem netřeba připomínat
Celkově ty filmy od Aronofskyho jsou psycho. Viděl sem ten Requiem, Pí a ještě se chystám na Fontánu a Wrestlera (toho tu taky všici chválí). Pí je taky pěknej úlet, ale o tom už sem tu psal...
Přemýšlim o tom Pí, kámoš to viděl a řekl mi ať se na to kouknu...doufám, že se stěch filmů nezbláznim
hmmm tak asi už vidím, co stahovat o víkendech děkujíí
defiance-fajn film,dalsia variacia ww2,traja brachovci pomahaju zidom v bielorusku a zakladaju nieco ako partyzansku skupinu
day the earth stood still-celkom v pohode film,jak emzaci chcu zachranit zem a vyvrazdit ludstvo
resident evil degeneration-mam slabost pre taketo filmy,nic moc namet,nic moc dej,ale pekne to vyzera
The Heartbreak Kid:ja osobne mozem bena stillera tak sa mi to pacilo aj kvoli tomu,inak fajn odychovka a par dobrych hlasok:
on:laska,musime sa porozpravat....
ona:a bude to dobre alebo zle....?
on:no,zo zaciatku sa ti to nebude pacit,ale casom zistis ze to bolo dobre rozhodnutie
(chcel jej povedat ze konec)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru